επικαιρότητα

Black Friday 2018: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για να μην την «πατήσουν»

Τέσσερις συμβουλές που θα σας βγάλουν κερδισμένους από τις αγορές σας την Black Friday 2018.Η αντίστροφη μέτρηση για τη «Μαύρη Παρασκευή» ή αλλιώς Black Friday 2018 ξεκίνησε και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η απήχηση του κόσμου αναμένεται μεγάλη.Αναλυτικά τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές για να μην πέσουν θύματα των «μεγάλων» εκπτώσεων:

Οι καταναλωτές πριν ψωνίσουν οφείλουν να κάνουν έρευνα αγοράς , ώστε να μπορέσουν να συγκρίνουν τις τιμές στα είδη που έχουν επιλέξει και να είναι βέβαιοι ότι το όφελος από την προσφορά είναι πραγματικό,την Παρασκευή που θα προβούν σε αγορές.


Η διαδικτυακή αναζήτηση μέσα από τις ιστοσελίδες των καταστημάτων, είναι χρήσιμο εργαλείο και διευκολύνει τη σύγκριση και τον εντοπισμό της πραγματικής ευκαιρία.
Πρέπει στις αναρτημένες πινακίδες, να αναγράφονται η αρχική και η μειωμένη τιμή των προϊόντων που πωλούνται σε προσφορά και, προαιρετικά, το ποσοστό της μείωσης.
Προσοχή σε εκείνα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς και στα προφίλ που πωλούν προϊόντα στα social media, χωρίς να αναφέρουν πλήρη στοιχεία της επιχείρησης (πλήρης εταιρική επωνυμία, ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό τηλέφωνο, αριθμό καταχώρησης στο ΓΕΜΗ, ΑΦΜ, e- mail), είτε εδρεύουν στην Ελλάδα είτε σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. Δεν είναι πάντοτε αξιόπιστα.


Πρέπει να κρατούν οι καταναλωτές όλα τα αποδεικτικά στοιχεία των συναλλαγών τους (αποδείξεις)για να μπορέσουν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους έναντι του προμηθευτή, (εμπόρου) αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να αγοράζουν με σύνεση ,σύμφωνα με τις ανάγκες τους , τυχόν εξωφρενικές προσφορές των ημερών δεν πρέπει να τους παρασύρουν.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης