ροή ειδήσεων

Μιχάλης Σεϊτής: Συνέβη κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;



Όσα μοιράστηκε με τον Νίκο Κοκλώνη στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel στο Open.
Το ταξίδι του Mr Travel στο Περού με καλεσμένους τον Μιχάλη και τον Γρηγόρη Σεϊτή είναι μια συναρπαστική περιπέτεια. Ο Παραολυμπιονίκης του στίβου και ο διακεκριμένος αθλητής του body building αδελφός του αγαπούν να ζουν τη στιγμή στο μάξιμουμ, έτσι μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη δεν διστάζουν να ζήσουν εξτρίμ εμπειρίες. Θα βουτήξουν στο κενό από τα βράχια πάνω από τον Ειρηνικό, στην γειτονιά Μιραφλόρες της Λίμα, θα σκαρφαλώσουν στις Άνδεις και την ιστορική πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ινκας, θα μάθουν τα μυστικά του Pisco, του τοπικού ποτού, αλλά και θα φτιάξουν πεντανόστιμο σεβίτσε - το πιο διάσημο πιάτο της περουβιανής γαστρονομίας. 



Ξεχωριστή στιγμή, η βόλτα τους στην Πυραμίδα της Λίμα την Huaca Pucllana όπου θα κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο γνωρίζοντας τους αναπτυγμένους πολιτισμούς του Περού πριν βρεθούν εκεί οι Ισπανοί.


Όμως, το Celebrity Travel πέρα από ένα ταξίδι στο κάθε υπέροχο μέρος όπου ο Νίκος Κοκλώνης ξεναγεί τους διάσημους καλεσμένους του είναι και μια «βουτιά» στη ζωή τους. Έτσι, ο Παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεϊτής μιλά για τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο, τον αθλητισμό και πώς αυτός διαμόρφωσε την προσωπικότητά του, ενώ μαζί με τον αδελφό του, Γρηγόρη, μιλούν για την ξεχωριστή τους σχέση και εξηγούν γιατί δεν είδε ποτέ ο ένας τον άλλο ανταγωνιστικά. Ο Μιχάλης μιλά και για την εποχή που ήταν συμμαθητής με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο σχολείο, αν έκαναν παρέα και αν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό ανάμεσά τους.


Στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel αυτό το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στο Open, στις 20.00.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *