ροή ειδήσεων

Η ευρωκόλαση της ντροπής: Έλληνες πολίτες μαζεύουν τρόφιμα από σκουπίδια



Αν γυρίσουμε στη δραχμή δεν θα έχουμε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα. Θα πεθάνουμε από την πείνα, τις αρρώστιες, το κρύο. Αυτό ήταν και είναι ακόμα, αν και με λιγότερη ένταση, το κεντρικό μοτίβο της προπαγάνδας ενάντια στο εθνικό νόμισμα. Η πραγματικότητα είναι φυσικά εντελώς διαφορετική. Τώρα εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν επαρκή σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η ΔΕΗ τους έχει κόψει το ρεύμα και παγώνουν από το κρύο γιατί δεν έχουν θέρμανση το χειμώνα.

Στην βόρεια Ελλάδα, πολλοί εξορμούν σε τακτικά διαστήματα για να αγοράσουν τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και κάθε είδους αναγκαία αγαθά για την καθημερινότητά τους, γιατί εκεί είναι πολύ ποιο φτηνά. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο όπου Ελληνοκύπριοι επισκέπτονται συχνά την Βόρεια Κύπρο και κάνουν εκεί τα ψώνια τους σε πολύ χαμηλότερο κόστος

Η ζωή στην Ελλάδα του “ερωπαράδεισου” έχει ακριβείνει πολύ, ενώ οι αμοιβές, οι συντάξεις, τα εισοδήματα έχουν κατρακυλήσει. Όσοι δεν βλέπουν τη διαφορά ανάμεσα στο χθες της δραχμής και στο σήμερα του ευρώ, θα πρέπει να επισκεφτούν οφθαλμίατρο. Και όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι, το βασικό αίτιο της καταστροφής μας είναι η ένταξής μας στην ευρωζώνη, καλό θα είναι να ψάξουν για ψυχίατρο. Εκτός βέβαια από τους Γερμανοτσολιάδες που κάνουν τη δουλειά τους υπηρετώντας την μεταμοντέρνα, γερμανική ευρωκατοχή.

Οι εικόνες που παραθέτουμε εδώ δείχνουν Έλληνες και Ελληνίδες, να μαζεύουν τρόφιμα από τους δρόμους και από σκουπίδια, όταν έχει τελειώσει η λαϊκή αγορά στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για γνωστές εικόνες της καθημερινότητας σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Όσοι δεν ενοχλούνται από το τραγικό αυτό φαινόμενο, δεν κάνουν συγκρίσεις με το χθες και δεν ψάχνουν τα αίτια,αν δεν είναι Γερμανοτσολιάδες, είναι δυστυχώς συνυπεύθυνοι για την σύγχρονη τραγωδία της χώρας. Η αποδοχή του ανελέητου ψεκάσματος των ψεμάτων και του φόβου από τα εξωνημένα ΜΜΕ είναι και αυτή μια μορφή συνευθήνης και δουλόφρονης υποταγής στους ξένους κατακτητές της πατρίδας μας.











*Εικόνες: IntimeNews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

odosdrachmis

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *