Ο παραδοσιακός ελληνικός μουσακάς ταξίδεψε στην άκρη της Γης μέσω της αλυσίδας καταστημάτων ΙΚΕΑ.
Μια θέση ανάμεσα στα φημισμένα σουηδικά κεφτεδάκια και τους σολωμούς, βρήκε ο ελληνικός παραδοσιακός μουσακάς και το γιαούρτι, σε εστιατόριο της ΙΚΕΑ στην Ιαπωνία!
Ειδικότερα, πρόκειται για το εστιατόριο του ΙΚΕΑ στο Μισάτο, «Πόλη Φιλοξενίας της Ελλάδας» για το Τόκιο 2020.
Για του λόγου το αληθές αλιεύσαμε και τις αποδεικτικές φωτογραφίες από τα social media και όπως μπορείτε να δείτε ήταν μάλιστα το πιο ακριβό πιάτο του εστιατορίου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.