επικαιρότητα

Αστυπάλαια: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα εκστρατειών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς»Από 12-17 Νοεμβρίου 2018 η ομάδα εθελοντών ιατρών και νοσηλευτών «Ανοιχτή Αγκαλιά» βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Αστυπάλαιας. Η αθρόα προσέλευση των κατοίκων αλλά και του παιδικού πληθυσμού στο Πολυδύναμο Ιατρείο ήταν εντυπωσιακή. Μετά από 21 χρόνια, η σχέση των κατοίκων με τους εθελοντές είναι πολύ ισχυρές και ουσιαστικές. Η ομάδα αποτελείτο από όλες τις προαπαιτούμενες ειδικότητες.»


Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών, μεταξύ των άλλων εξετάσεων, πραγματοποιήθηκε προσυμπτωματικός έλεγχος ατόμων με ιστορικό καπνίσματος ή χρόνιων αναπνευστικών νοσημάτων με σπιρομέτρηση και σύσταση διακοπής καπνίσματος.

Υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των ιατρών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» που συνλειτουργήσαν στην προσπάθειά τους για ένα θετικό αποτέλεσμα προς όφελος των κατοίκων.


Το Πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την ομάδα εμψυχωτών, στην οποία συνέβαλαν και δύο ταλαντούχοι ιατροί της ομάδας μας, με την κιθάρα και το τραγούδι τους. Η γιορτή έκλεισε με διανομή παιδικών δώρων και σχολικού υλικού.

Η ιατρική και νοσηλευτική τονίζει τα ακόλουθα: «Ευχαριστούμε θερμά για την εκτίμηση και την αγάπη με την οποία μας περιέβαλε όλος ο πληθυσμός της Αστυπάλαιας, για την άριστη συνεργασία του προσωπικού του Κέντρου Υγείας καθώς και τον αξιότιμο Δήμαρχο του νησιού για τη ζεστή συνεργασία και την παρουσία του, που όπως κάθε φορά στέκεται δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο νησί».

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά