ροή ειδήσεων

Ηλικιωμένη μαρτύρησε στα χέρια των ληστών για μια τηλεόραση!



- Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πουλίτσα της Κορίνθου, το Σάββατο (24.11.2018) - Η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη - Νωρίτερα, είχε βρεθεί νεκρός ένας 67χρονος από πυροβόλο όπλο


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Πουλίτσας Κορινθίας με τον φρικτό θάνατο που βρήκε ηλικιωμένη στα χέρια ληστών, χθες, Σάββατο. Η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που την έδεσαν και την φίμωσαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι πήραν τελικά μια τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το Korinthostv.gr, οι αδίστακτοι άντρες δεν έλυσαν ποτέ την 83χρονη, πριν φύγουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει τραγικό θάνατο.

Επί τόπου βρέθηκαν άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, προκειμένου να πέσει φως στα ακριβή αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη περίπτωση ληστείας με ανθρωποκτονία ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα σε τρεις ημέρες, μετά το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι, όπου μια 87χρονη δέχτηκε φονικά χτυπήματα από ληστές. Στην Καλλιθέα, απείλησαν να κόψουν το δάχτυλο σε μια 94χρονη για να της πάρουν το δαχτυλίδι που φορούσε.
Διπλή τραγωδία στο χωριό

Λίγες ώρες νωρίτερα, 67χρονος βρέθηκε νεκρός από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ο άνδρας έφερε τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα.

Μέχρι στιγμής, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Με πληροφορίες από korinthosTV, ΑΝΤ1

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *