επικαιρότητα

Εντοπισμός μεταναστών στην Κω και σύλληψη των διακινητών τουςΑναφορικά με τη διενέργεια ελέγχου σε ύποπτο σκάφος νότια της Κρήτης την 17/11/18, το οποίο ενώ έπλεε κανονικά, ξαφνικά παρουσίασε κλίση και σε σύντομο χρονικό διάστημα βυθίστηκε, γνωρίζεται ότι στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης συνελήφθησαν τα πέντε (05) μέλη πληρώματός του για πρόκληση ναυαγίου με πρόθεση κατά συναυτουργία, κατά παράβαση των άρθρων 277 και 45 Π.Κ.

Στον εντοπισμό τριάντα έξι (36) αλλοδαπών καθώς και στη σύλληψη των δύο (02) αλλοδαπών διακινητών τους προέβησαν πρωινές ώρες χθες στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρδάμαινας, για ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών στην παραθαλάσσια περιοχή του Λιμνιώνα ν. Κω.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρδάμαινας, τα οποία εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς να έχουν αποβιβαστεί νωρίτερα από ταχύπλοο σκάφος, που ακολούθως απέπλευσε προς άγνωστο προορισμό.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών των Λιμενικών Αρχών Καρδάμαινας Κω και Καλύμνου, το εν λόγω ταχύπλοο σκάφος με επιβαίνοντες δυο (02) αλλοδαπούς, ηλικίας 30 και 16 ετών, ονόματι ''ICEBERG'' σημαίας Τουρκίας, εντοπίστηκε από δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή δυτικά ν. Ψερίμου και οδηγήθηκε στο λιμένα Καλύμνου.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης από το Λιμεναρχείο Καλύμνου συνελήφθησαν οι ανωτέρω δύο (02) αλλοδαποί ως οι διακινητές των υπολοίπων, ενώ το σκάφος κατασχέθηκε.

Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.


Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά