ροή ειδήσεων

Πάτμος: Ντουλάπα... έγινε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης



Ο δράστης είχε εγκαταστήσει μέσα στη ντουλάπα λάμπες φωτισμού και θερμότητας, σύστημα εξαερισμού με ανεμιστήρα, έναν ιονιστή και μετρητές υγρασίας και θερμοκρασίας
Ακόμη και... τζελ από κάνναβη παρασκεύαζε ένας 24χρονος, ο οποίος είχε εγκαταστήσει ένα πλήρως λειτουργικό εργαστήριο ελεγχόμενης καλλιέργειας με την υδροπονική μέθοδο, μέσα σε μια... ντουλάπα την οποία είχε διαμορφώσει κατάλληλα μέσα στο σπίτι του στην Πάτμο!

Ο δράστης είχε εγκαταστήσει μέσα στη ντουλάπα λάμπες φωτισμού και θερμότητας, σύστημα εξαερισμού με ανεμιστήρα, έναν ιονιστή και μετρητές υγρασίας και θερμοκρασίας για να καλλιεργεί τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 30 εκατοστών, χρησιμοποιώντας λίπασμα σε υγρή μορφή. Όλος ο εξοπλισμός κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος του νησιού της Αποκάλυψης που συνέλαβαν τον 24χρονο, μαζί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47,6 γραμμαρίων, τζελ κάνναβης βάρους 6,8 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι, έναν πτυσσόμενο σουγιά και 200 ευρώ.


Στην πορεία της προανάκρισης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι όπου κατοικούν ένας 35χρονος και μια 40χρονη, τους οποίους συνέλαβαν όταν βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,8 γραμμάριων, έναν θρυμματιστής, ένα κυνηγετικό μαχαίρι με λάμα μήκους 11 εκατοστών, επτά φυσίγγια και δυο κάλυκες πολεμικού όπλου, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με 27 δολάρια και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *