ροή ειδήσεων

Ο t.o. Grecos προωθεί τα ξενοδοχεία Mitsis στην Πολωνική αγορά

8 ξενοδοχεία στη Ρόδο



Ο tour operator Grecos, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με την προσφορά πακέτων διακοπών, θα είναι ο αποκλειστικός πολωνικός tour operator που θα προσφέρει τα ξενοδοχεία του Ομίλου Μήτση από τη σεζόν του 2019. Η μεγαλύτερη οικογενειακή αλυσίδα ξενοδοχείων της Ελλάδας θέλει να καλωσορίσει ακόμη περισσότερους Πολωνούς πελάτες. Σύμφωνα με τη συμφωνία που υπέγραψαν οι Σταύρος Μήτσης και Wojciech Skoczyński, επικεφαλής των κορυφαίων τουριστικών εταιρειών στις χώρες τους, ο Grecos προσφέρει διακοπές σε 16 εγκαταστάσεις του ομίλου Mitsis Hotels.

Χάρη στη συμφωνία μεταξύ του Grecos και των Mitsis Hotels, ο πολωνικός tour operator διεύρυνε την προσφορά ξενοδοχείων του δημοφιλούς δικτύου. Στους προορισμούς της Κω, Ρόδου και Κρήτης έχουν προστεθεί πλέον όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Επίσης, προστέθηκε και το Galini Wellness Spa & Resort στα Καμμένα Βούρλα, το μεγαλύτερο κέντρο ευεξίας και spa στα Βαλκάνια, που αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο που προσφέρει ο tour operator στην Κεντρική Ελλάδα.

«Η επέκταση της συνεργασίας μας με το Grecos είναι ένα ορόσημο για την αλυσίδα μας», ανέφερε για τη συμφωνία ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ενδυνάμωση της παρουσίας μας στην πολωνική αγορά».

Ο τέταρτος πολωνικός tour operator όσον αφορά τον αριθμό των πελατών θα επικεντρωθεί την επόμενη σεζόν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και στην εστίαση της προσφοράς του σύμφωνα με το ενδιαφέρον των πελατών. Ως εκ τούτου, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία με την αλυσίδα ξενοδοχείων Mitsis Hotels.

«Χρόνο με το χρόνο γνωριζόμαστε όλο και περισσότερο. Και τώρα είναι η στιγμή που η συνεργασία μας θα γίνει πιο στενή», περιγράφει ο Wojciech Skoczyński, Πρόεδρος του Grecos «Τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Mitsis Hotels είναι από τα πλέον δημοφιλή, με υψηλή βαθμολογική κατάταξη σε θέματα ποιότητας. Μεγάλο μέρος των πελατών του Grecos επιλέγουν ξανά και ξανά τον Όμιλο Mitsis, επισκεπτόμενοι είτε το ίδιο ξενοδοχείο είτε κάποιο από τα υπόλοιπα της αλυσίδας στον ίδιο ή άλλο προορισμό, ακόμη και εντός της ίδιας σεζόν. Η συνεργασία μας με το μεγαλύτερο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό Όμιλο αποτελεί για μένα ένα σαφές βήμα στην πορεία που έχουμε ορίσει, δηλ. την εξειδίκευση στην Ελλάδα», συνοψίζει ο Skoczyński.

Το Grecos ειδικεύεται στην επαγγελματική οργάνωση των διακοπών στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 2005 και μετά από 14 χρόνια είναι ένας από τους μεγαλύτερους tour operator και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ταξιδιωτικό γραφείο στην Πολωνία. Η προσφορά του περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό ελληνικών προορισμών - 20 ελκυστικούς προορισμούς με ποικίλες προσφορές διακοπών. Το Grecos εκτελεί πάνω από 100 πτήσεις την εβδομάδα από 9 αεροδρόμια στην Πολωνία σε 14 αεροδρόμια στην Ελλάδα. Είναι υπεύθυνος για την ποιότητα της προσφοράς σχεδόν 300 προσεκτικά επιλεγμένων ξενοδοχείων. Το 2016, το Grecos, εξυπηρετώντας 163 χιλιάδες πελάτες, κατείχε ηγετική θέση στην αγορά των καλοκαιρινών διακοπών από την Πολωνία προς την Ελλάδα. Ένα χρόνο αργότερα, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 180.000 τουρίστες, και το 2018 σε 210.000. Από την αρχή της δραστηριότητάς του έχει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο ικανοποιημένους πελάτες.

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος MITSIS HOTELS ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Μήτση το 1976 με τη λειτουργία του Ramira, του πρώτου ξενοδοχείου, που ήταν η αρχή για τη δημιουργία ενός μεγάλου ξενοδοχειακού Ομίλου, που σήμερα απαριθμεί 17 ξενοδοχεία στους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα, με πάνω από 400.000 τουρίστες ετησίως - 8 ξενοδοχεία στη Ρόδο, 5 στην Κω, 2 στην Ανατολική Κρήτη, 1 στην Κεντρική Ελλάδα και 1 στην Αττική. Οι πελάτες του Grecos επισκέπτονταν ήδη τα ξενοδοχεία: Faliraki, Rodos Maris, Alila, La Vita, Petit Palais και Lindos Memories στην Ρόδο, Blue Domes, Ramira Beach και Norida Beach στην Κω καθώς και Laguna και Rinela Beach στην Κρήτη. Από τη σεζόν του 2019, η προσφορά του Grecos θα περιλαμβάνει επίσης τα εξής ξενοδοχεία: Rodos Village και Grand Hotel στη Ρόδο, Summer Palace και Family Village στην Κω και το ξενοδοχείο Galini στην Κεντρική Ελλάδα.

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *