ροή ειδήσεων

To υπέροχο promo video του Μαραθωνίου της Ρόδου (vid)

Στις 14 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί στη Ρόδο, ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος του νησιού.



Στις 14 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί στη Ρόδο,ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος του νησιού και η Οργανωτική Επιτροπή παρουσίασε το υπέροχο promo video για τον αγώνα.

Έχει διάρκεια 2,24 λεπτά και περιέχει εντυπωσιακά πλάνα από τον περσινό αγώνα που κατέρριψε κάθε ρεκόρ στις συμμετοχές, ενώ υπάρχουν και εκπληκτικές λήψεις από drone που αναδεικνύουν τις ομορφιές της Ρόδου σε συνδυασμό με το «ποτάμι» των δρομέων που τρέχουν γύρω από αυτές.

Με το promo video η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους δρομείς να προγραμματίσουν από τώρα το ταξίδι τους και να πάρουν μέρος στο Μαραθώνιο της Ρόδου, συνδυάζοντας τη συμμετοχή στον εξαιρετικό αγώνα με τη διαμονή στο Νησί των Ιπποτών!

Δείτε το video:




Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *