ροή ειδήσεων

Volotea: Πτήσεις από Αθήνα προς Ρόδο, Ντουμπρόβνικ και Στρασβούργο



Πτήσεις από Αθήνα προς Ρόδο, Ντουμπρόβνικ και Στρασβούργο, εγκαινιάζει από το καλοκαίρι του 2019 η ισπανική αεροπορική εταιρεία Volotea.

Επίσης, όπως επισήμαναν στελέχη της εταιρείας κατά η διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου, η εταιρεία ενισχύοντας περισσότερο την παρουσία της στην Αθήνα, θα εχει συνολικά 10 δρομολόγια και τρεις νεους προορισμούς , προχωρά για το 2019 στην στάθμευση και 2ου αεροσκάφους της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, απόρροια των υψηλών πληροτήτων που κατέγραψε φέτος. Προς την Ρόδο θα εκτελούνται 4 πτήσεις εβδομαδιαίως, προς τον Ντουμπρόβνικ 2 εβδομαδιαίως και το Στρασβούργο μία φορά την εβδομάδα.


Αναφορικά με τα τα σχέδια του 2019 από την Αθήνα, στόχος είναι η πραγματοποίηση πάνω από 4.600 πτήσεων, με προσφερόμενες θέσεις 580.000, οι οποίες είναι αυξημένες κατά 23.000, σε σχέση με το 2018.

Παράλληλα, ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη διακοπή του δρομολογίου που συνέδεε την Αθήνα με το Παλέρμο, εξαιτίας χαμηλών πληροτήτων, αντιθέτως σκοπεύει να ενισχύσει – μεταξύ άλλων – τις χειμερινές πτήσεις προς Σαντορίνη, Ηράκλειο και Βενετία.

Τέλος, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, που συνδέει την Ελλάδα με την Ιταλία, από το νέο έτος επεκτείνεται σε Κροατία και Γαλλία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *