ροή ειδήσεων

Αυτά είναι τα πλέον ευπώλητα ελληνικά ξενοδοχεία το 2018, κατά HolidayCheck


Το top 50 των ελληνικών ξενοδοχείων με τις περισσότερες κρατήσεις to 2018, στις γερμανόφωνες αγορές, κατά HolidayCheck, παρουσιάζει αποκλειστικά το money-tourism.gr. Παράλληλα, στην λίστα που ακολουθεί εμφανίζονται ο αριθμός των κρατήσεων, τα έσοδα από τις κρατήσεις, αλλά και στοιχεία για την «δημοφιλία» των συγκεκριμένων ξενοδοχείων. 

Κλείνοντας την χρονιά με ένα ακόμη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ, το money-tourism.gr, σας αποκαλύπτουμε, ότι πρώτο των πρώτων στην σχετική λίστα του HolidayCheck, είναι το Mitsis Norida στην Κω, ένα best seller παραδοσιακά ξενοδοχείο, του ομίλου Μήτση, ο οποίος έχει στην λίστα αρκετά ξενοδοχεία. Το εξαιρετικό Lindos Princess Ακολουθεί το Kallithea Horizon Royal, στην Ρόδο, ενώ το εξαιρετικό Lindos Princess του ομίλου Χατζηλαζάρου, βρίσκεται στην τρίτη θέση, με τον όμιλο να έχει και άλλα ξενοδοχεία στην λίστα!!!. Στην τέταρτη θέση, αναρριχήθηκε το Amada Colossos. 

Ακόμη, στις πρώτες θέσεις συναντούμε ακόμη τον όμιλο CYAN Hotels, με το Apollonia, τον όμιλο Σαπουνάκη με το Lyttos, το επιτυχημένο Neptune, το Astir Odysseus στην Κω, το Rodos Palladium, της οικογένειας Κάτρη, τον όμιλο Mayor, με αρκετά ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, το Neptune στην Κω, τον όμιλο Maris με το Creta Maris, το Caravia Beach στην Κω, κ.λπ.. Η λίστα Η λίστα των πλέον ευπώλητων ξενοδοχείων, έχει ως εξής:





MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *