επικαιρότητα

2018, μία από τις χειρότερες χρονιές στις καθυστερήσεις πτήσεωνΥψηλά ποσοστά καθυστερήσεων πτήσεων σημειώθηκαν το 2018. Το Eurocontrol εκτιμά ότι τα συνολικά λεπτά καθυστέρησης θα αυξηθούν κατά 53% το 2018 λόγω απεργιών και ελλείψεων παραγωγικής ικανότητας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του οι πτήσεις έχουν καθυστερήσει συνολικά κατά 14,3 εκατομμύρια λεπτά φέτος σε σύγκριση με 9,3 εκατομμύρια το 2017.
Οι αεροπορικές εταιρείες για την Ευρώπη (A4E), χαρακτηρίζουν το 2018 μία από τις χειρότερες χρονιές στις καθυστερήσεις πτήσεων και ασκεί στις εθνικές κυβερνήσεις να αναλάβουν «ταχεία και αποφασιστική δράση» για τη μεταρρύθμιση της εναέριας κυκλοφορίας της Ευρώπης στο σύστημα διαχείρισης.

Μέχρι στιγμής το 2018, τα μέλη του A4E αναγκάστηκαν να ακυρώσουν περισσότερες από 5.000 πτήσεις λόγω απεργιών, οι οποίες επηρεασαν πάνω από 800.000 επιβάτες.

Το Α4Ε ασκεί πιέσεις στους υπουργούς μεταφορών της Ευρώπης, οι οποίοι πρόκειται να συναντηθούν στις 3 Δεκεμβρίου, να προχωρήσουν προς έναν «απρόσκοπτο ευρωπαϊκό ουρανό», ενσωματώνοντας τους εθνικούς εναέριους χώρους σε μια ενιαία συνέχεια σε ολόκληρη την ήπειρο.

“Τα κράτη μέλη της ΕΕ θα διατηρούσαν την κυριαρχία του εναέριου χώρου τους ενώ θα συνεργάζονταν διασυνοριακά για να διευκολύνουν τις απρόσκοπτες και αποτελεσματικότερες πτητικές λειτουργίες εκ μέρους των επιβατών”, ανέφερουν χαρακτηριστικά.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης