ροή ειδήσεων

Δολοφονία στη Ρόδο: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά ο 21χρονος!

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του 19χρονου, λέει ο δικηγόρος του



Ο Δικηγόρος του 21χρονου, Ακης Δημητριάδης μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το τελευταίο διάστημα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι έχει ζητηθεί «ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη μου, αλλά απ’ ό,τι ξέρω θα ζητηθεί και για τον άλλο κατηγορούμενο, γιατί ο πελάτης μου δεν μπορούσε να κατανοήσει πλήρως την διαδικασία και τις ερωτήσεις της ανακρίτριας».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του 19χρονου ότι δεν έπιασε το σίδερο.

«Εντοπίστηκε δαχτυλικό αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του 19χρονου, από τη βάση του ηλεκτρικού σίδερου. Το σίδερο έμεινε έξι μέρες νερό, οπότε θεωρώ απίθανο να βρεθεί κάποιο αποτύπωμα. Αυτός που έπιασε το σίδερο για να χτυπήσει, έπιασε και τη βάση για να το σηκώσει. Η σημασία του ευρήματος, είναι ότι ο ισχυρισμός του συγκατηγορούμενου ότι δεν έπιασα ποτέ το σίδερο, καταρρίπτεται αυτομάτως» τόνισε ο κ. Δημητριάδης.

Ο συνήγορος είπε ακόμη ότι: «Υπάρχει ένα ποσοστό ευθύνης στον πελάτη μου. Υπάρχει ένας βαθμός συμμετοχής, ενεργειών που έχουν γίνει από τον ένα ή από τον άλλο κι αυτά θα κριθούν. Για πολλές εβδομάδες ακόμη θα έρχονται στοιχεία για την υπόθεση»


Οσον αφορά με όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με τα αποτελέσματα εξετάσεων ξεκαθάρισε ότι: «Δεν έχουμε πάρει επίσημα έγγραφα από dna, τοξικολογικές, εργαστηριακές κτλ»

Για το πώς έγινε το συμβάν επεσήμανε ότι: «Πήγαν μαζί με το φορτηγάκι οδηγώντας αυτός (21χρονος), όταν έφτασαν στην κοπέλα, πήγε στην καρότσα κι οδήγησε στη συνέχεια ο 19χρονος».
Πηγή: ethnos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *