ροή ειδήσεων

Στις 23 Δεκεμβρίου 2018 το 3ο SantaRunRhodes



Το 3ο SantaRunRhodes είναι γεγονός!
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου για να προσφέρουμε…διασκεδάζοντας!



Οι δύο προηγούμενες εκδηλώσεις μας, σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, προσφέροντας στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και τα δύο έτη συνολικά το ποσό των €14.500.



Το «Santa Run» πρόκειται για μια γιορτινή και συναρπαστική χριστουγεννιάτικη διαδρομή, η οποία διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη.

Με τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης έχουμε ως στόχο: την Προσφορά, την Προβολή του νησιού μας, στα μέσα ενημέρωσης, στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη Διασκέδαση (ψυχική ανάταση που έχει ανάγκη ο κόσμος).



Τη φετινή χρονιά πρόκειται να διοργανωθούν μια σειρά από δράσεις με κορύφωση την εκδήλωση του Santa Run την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018. Επίσης μετά το τέλος της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον γνωστό Ροδίτη τραγουδιστή Βαλάντη Αυγενικό.

Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΙΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», στον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α Ρόδου – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας.



Στις 23 Δεκεμβρίου 2018 το 3ο SantaRunRhodes! Είστε έτοιμοι και πάλι για προσφορά και για διασκέδαση;

Φέτος μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ”, στον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου και στο Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου “ΕΥΘΥΤΑ”. Μαζί μας θα είναι ο Valadis / Βαλάντης για μια μεγάλη και κεφάτη συναυλία!

Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Ρόδου “Μια Αγκαλιά” – Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Υποστήριξη: Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ) – Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *