ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός 67-86: Πέρασε στο... ρελαντί από την Ρόδο



Συντάχθηκε από Αχιλλέας Μαυροδόντης στις 15 Δεκεμβρίου 2018. Καταχωρήθηκε στο Basket League

Ο Ολυμπιακός χωρίς ζοριστεί ιδιαίτερα, πήρε τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό με 86-67 στην Ρόδο και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στην δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί με την διπλή αγωνιστική στην Euroleague.

Οι Πειραιώτες από την αρχή είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στη νίκη άνετα, χωρίς να ανεβάσουν πολύ ταχύτητα, σε ένα παιχνίδι που ο Ντέιβιντ Μπλατ άφησε εκτός τους Πρίντεζη και Σπανούλη, τους οποίους θέλει έτοιμους και ξεκούραστους για την συνέχεια.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο ξεκίνημα, με τον Ολυμπιακό να περνάει την μπάλα κοντά στο καλάθι και να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα με έξι πόντους (11-17), κλείνοντας το δεκάλεπτο στο υπέρ του 15-19.

Ένα τρίποντο του Στρέλνιεκς και ένας εξαιρετικός αιφνιδιασμός από τον Άξελ Τουπάν, έφεραν τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στο +9 (15-24 12'), με την διαφορά να φτάνει στους 12 (20-32 στο 15’). Οι Ροτίτες αντέδρασαν και προσπάθησαν να μειώσουν, όμως ο Ολυμπιακός πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ του 29-40.

Παρά την προσπάθεια για αντεπίθεση των Ροδιτών, που μείωσαν την διαφορά στους 6 πόντους (39-45 στο 15’ και 42-48 στο 17’), ο Ολυμπιακός απαντούσε με τρίποντα (Ουίλιαμς Γκος, Βεζένκοφ, Στρέλνιεκς) και το εντυπωσιακό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό του Παπανικολάου, επανέφερε την διαφορά σε διψήφια επίπεδα (45-56 18΄'), κλείνοντας τελικά την τρίτη περίοδο στο 46-60.

Η τελευταία περίοδος ήταν μια... τυπική διαδικασία, με τα πάντα να έχουν κριθεί από νωρίς. Έτσι ο Ολυμπιακός ανέβασε ακόμα περισσότερο την διαφορά, με το τέλος του αγώνα να βρίσκει τους Πειραιώτες νικητές με 67-86.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 29-40, 46-60, 67-86.

Μεγαλύτερη διαφορά: Ο Ολυμπιακός λίγο πριν το τέλος έφτασε ακόμα και στο +21.

On Fire: Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος με 16 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού.

Ξεχώρισαν: Ο Μιλουτίνοφ πρόσθεσε 14 πόντους, τον ΛεΝτέι να έχει 11 και τους Βεζένκοφ - Τουπάν από 10. Για τον Κολοσσό, ο Μαυροειδής είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το στατιστικό που έκανε την διαφορά: Ο Ολυμπιακός είχε 25(!) ασίστ για μόλις 9 λάθη.

Διαιτητές: Μπήτης-Βαρδάλος-Σκούτας




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *