ροή ειδήσεων

Έτσι πέθανε το βρέφος 9 μηνών – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση!



Η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από ιατροδικαστή έδωσε απαντήσεις στο θρίλερ. Συγκλονίζουν οι γονείς του βρέφους...


Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για το θάνατο του βρέφους μόλις 9 μηνών, στον Κόκκινο Πύργο στο Ηράκλειο που προκάλεσε συγκίνηση. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή, Ξενοφώντα Μάνδακα και επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος εφιάλτης.

Ο θάνατος του μωρού προκλήθηκε από πνιγμό που οδήγησε σε απόφραξη των αεροφόρων οδών. Δεν έχει ξεκαθαριστεί έως τώρα τι έβαλε στο στόμα του το παιδί και έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα…

Όπως τόνισε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης αναφερόμενος στα αποτελέσματα της νεκροψίας του μωρού που ολοκληρώθηκε: «ο θάνατος του μωρού είναι ατυχηματικός. Η αιτία θανάτου είναι πνιγμονή, δηλαδή απόφραξη αεροφόρων οδών».
Το χρονικό της τραγωδίας στην Κρήτη

Οι γονείς του μωρού, με καταγωγή από την Αλβανία, φαίνεται να είχαν εμπιστευτεί το αγγελούδι τους, σε φιλικό ζευγάρι προκειμένου να το προσέχει, καθώς εκείνοι πήγαιναν για μεροκάματο στις ελιές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μωρό φαίνεται να έχασε τη ζωή του χθες (23-12-2018) καθώς κατάπιε αντικείμενο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να πνιγεί.

Σε συνθήκες θρίλερ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει το βρέφος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν πολλαπλές τηλεφωνικές κλήσεις στο Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και κάθε φορά δινόταν και μια διαφορετική εκδοχή προς τους διασώστες από εκείνους που τηλεφωνούσαν για βοήθεια.

Τα τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ για το αγγελούδι

Στο πρώτο τηλεφώνημα, κατά τις ίδιες πηγές, αναφέρθηκε ότι υπήρξε πτώση του μωρού. Στο δεύτερο τηλεφώνημα ειπώθηκε πως το μωρό ίσως κατάπιε κάποιο αντικείμενο που του προκάλεσε ασφυξία, ενώ σε τρίτη κλήση φαίνεται σε απελπισμένους τόνους από την άλλη άκρη της γραμμής να ζητούσαν βοήθεια από τους διασώστες.

Τελικά, όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο παρέλαβε το αγοράκι άσφυγμο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και έγινε αμέσως η διακομιδή στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Οι διασώστες και ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Μοιρών, αλλά και ιδιώτης παιδίατρος που είχε κληθεί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή. Διασωλήνωσαν το βρέφος και έκριναν αναγκαία την άμεση μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Το μωράκι, όμως, δεν τα κατάφερε…

Το άτυχο αγοράκι έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Πηγή: cretalive.gr, neakriti.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *