ροή ειδήσεων

Εγκλημα στη Ρόδο : Οργισμένο πλήθος επιτέθηκε στους κατηγορούμενους



Το περιστατικό συνέβη μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορούμενων ενώπιον της ανακρίτριας, αλλά επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο


Να λιντσάρουν τους δύο κατηγορούμενους για την στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη επιχείρησαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου. Το περιστατικό, που συνέβη μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορούμενων ενώπιον της ανακρίτριας, απέτρεψαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.


Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου στις 11 το πρωί και στη 1 το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισής τους.

Αυτή την ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, όπως έχει ζητήσει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας. Γι’ αυτό άλλωστε αυτή την ώρα στους χώρους των δικαστηρίων και πέριξ αυτών, υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η πλευρά του 19χρονου αλλοδαπού είχε ομολογήσει τις πράξεις τους και την εμπλοκή τους στην υπόθεση, όμως δια του συνηγόρου του έχει κατατεθεί αίτημα ακύρωσης της, ενώ ο 21χρονος από την Λίνδο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, αναμένεται ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια Ρόδου να αποφασίσουν για το αν θα προφυλακιστούν.

tanea.gr

Σχόλια

  1. Τι να αποφασίσουν; ;; να λιώσουν στην φυλακή και όταν ψοφήσουν μέσα μία μέρα ακόμα και τότε εκεί μέσα να τους θάψουν και όχι μαζί με άλλους ανθρώπους έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/18 18:20

    Καλέ μου άνθρωπε με το νόμο περί αποσυμφόρηση των φυλακών εκτιοντας το ένα τρίτο της οποίας ποινής τους θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση αποφυλάκισης.. το πολύ σε 7 χρόνια θα είναι έξω 20 δια 3 ισούται με 7 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *