ροή ειδήσεων

Δεν πήγαν καλά οι έμποροι τα Χριστούγεννα



Καλύτερες μέρες και μεγαλύτερες εισπράξεις περιμένουν οι έμποροι της Ρόδου. Τα αποτελέσματα σε ότι αφορά τα έσοδα τους το χρονικό διάστημα πριν από τα Χριστούγεννα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκος Μπόνης η αγορά κινήθηκε μόνο δύο ημέρες δηλαδή το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

“Ουσιαστικά κίνηση στα καταστήματα είχαμε μόνο το Σαββατοκύριακο πριν από την εορτή των Χριστουγέννων και λίγο την παραμονή. Τις ημέρες που προηγήθηκαν οι καταναλωτές δεν κινήθηκαν”, δήλωσε ο κ. Νίκος Μπόνης και πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου τόνισε ότι δεν μπορούν να εξαχθούν από τώρα συμπεράσματα καθώς οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους ακόμη τέσσερις ημέρες για να κάνουν αγορές.

“Παλιά η κίνηση ξεκινούσε από τις 15 Δεκεμβρίου με την εφαρμογή του εορταστικού ωραρίου. Τώρα χάσαμε μια ολόκληρη εβδομάδα. Κίνηση υπήρξε μόνο για δύο ημέρες. Δεν παύουμε να ελπίζουμε καθώς έχουμε μπροστά μας ακόμη τέσσερις ημέρες”, είπε ο κ. Μπόνης.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επισήμανε ακόμη μμ ότι ήταν λιγότερα φέτος τα χρήματα που δαπάνησαν οι καταναλωτές για ψώνια.

“Η μέση απόδειξη ήταν χαμηλότερη. Τα δώρα που ψώνισαν οι καταναλωτές ήταν πολύ φθηνότερα από τα περσινά. Ναι μεν είχε κίνηση αλλά τα έσοδα λιγότερα”, παρατήρησε ο κ. Μπόνης.

Ωστόσο ήδη ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης των χειμερινών εκπτώσεων. Όπως όλα δείχνουν οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν στις 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *