επικαιρότητα

Κύκλωμα χρυσού: διάλογος για το κατάστημα ΡόδουΤη σκληρή πλευρά των εμπλεκομένων στην υπόθεση του λαθρεμπορίου χρυσού καταδεικνύουν τηλεφωνικές συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Δείχνουν μεταξύ άλλων, τον τρόπο που συμπεριφέρονταν σε τρίτα πρόσωπα, που όπως φαίνεται δεν σχετίζονταν με τη δράση τους.

Μπορεί αρκετοί από τους διαλόγους να έχουν μία πιο γοητευτική όψη, γεμάτη Μύκονο, χρήματα και πολυτελή ζωή, ωστόσο από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται και η σκληρή αντιμετώπιση κατηγορουμένων προς τρίτα πρόσωπα.


Έτσι, φαίνεται να ζητούν την απόλυση υπαλλήλου γιατί «έκανε ζημιά» και «άρχισε να λέει μ... που δεν πρέπει». Σε άλλη διάλογο, αφήνουν πελάτισσα λανθασμένα να νομίζει πως το κόσμημα που έδωσε για ενέχυρο ειναι ασήμι αντί για πλατίνα και για αυτό στοιχίζει πολύ λιγότερα από την πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι δύο ενδεικτικοί διάλογοι έχουν ως εξής:

Ενεχυροδανειστής: Δεν ξέρω τι μ… έχετε κάνει, η κοπέλα στη Σύρο μου έκανε ζημιά και άρχισε να λέει μ… που δεν πρέπει και δεν έχει καθόλου καλά ποσοστά. Θέλω να την απολύσω στη Σύρο. Και δεν ξαναπαίρνετε τίποτα πράγματα Κέρκυρα, Ρόδο και Σύρο, εντάξει τα αφήνετε για έναν μήνα εκεί.

Δημήτρης Κορέλης: Ναι

Ενεχυροδανειστής: Εντάξει;

Κορέλης: Τα αφήνετε για ένα μήνα εκεί τα πράγματα.

Ενεχυροδανειστής: Ρόδο και Σύρο

Κορέλης: Και Κέρκυρα. Αυτή στη Σύρο έχει αντικαταστάτη;Ασήμι αντί για πλατίνα

Ριχάρδος: Έλα

Κατηγορούμενος: Καλησπέρα συγγνώμη που ενοχλώ έχουμε κάνει μια αγορά, εεε Μας τα έδωσε για ασήμι και ήταν πλατίνα τελικά δεν το ξέρει η πελάτισσα έφυγε όλα οκ. Εμείς το ξέρουμε όμως. Η Ζ μου είπε να το βάλουμε ξεχωριστά σε ένα σακουλάκι και να σας το δώσουμε

Ριχάρδος: Ε ναι και; Να το γράψετε επάνω

Κατηγορούμενος: Και να το αφήσουμε στο γραφείο σας ή όπως όλα κάτω;

Ριχάρδος: Όλα μαζί και να γράψεις πλατίνα στο σακουλάκι αυτό


news247.gr

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης