επικαιρότητα

Ρόδος: απολογείται για την αισχρή ανάρτηση σε βάρος της φοιτήτριαςΠρος αποκατάσταση της αληθείας. 
Καταρχάς να σας τονίσω ότι δεν είμαι στέλεχος κανενός κόμματος. Τώρα όσον άφορα την ανάρτηση μου η σωστή ερμηνεία της είναι ακριβώς αντίθετη από αυτή που διέδωσαν τα τρολοσαιτ. Το ακριβές νόημα της ανάρτησης μου ήταν ως εξής.:
Ακούστηκαν σχόλια από αυτούς που λένε ότι τη γνώριζαν αντίθετα απο αυτά που λένε οι γονείς της. Εγώ θα τις χαρακτήριζα αθλιότητες αίσχιστου είδους. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά να λένε τέτοια πράγματα και να σπιλώνουν το όνομα μιας νεκρής. Μιας ψυχής που έφυγε τόσο άδικα και με τόσο δραματικό τρόπο. Λυπάμαι για τη κατάληξη της κοπέλας κάνεις δεν αξίζει τέτοιο τέλος. Η Ρόδος είναι ένα φιλήσυχο μέρος και όλοι οι Ροδίτες είμαστε σοκαρισμένοι και στο πλευρό της οικογένειας της θανούσης. Η κοινωνία μας έχει πάρει το λάθος δρόμο.

Επιτελούς ας σεβαστούμε αυτή τη νεκρή ψυχούλα και ας σταματήσουμε να αναπαράγουμε διαστρεβλωμένες και ψεύτικες ειδήσεις "fake news" μόνο και μόνο επειδή πουλάνε.Πως θυσιάζουμε ανθρώπους για ένα κλικ η μια κοινοποίηση, πως κάνουμε μια δολοφονία με ψέματα προϊόν πολιτικής αντιπαράθεσης? Είναι απαράδεκτο, άδικο και επικίνδυνο να δημιουργούνται και να αναπαράγωνται λάθος εντυπώσεις από όλους και να δολοφονούμε προσωπικότητες.

Μονό αυτή είναι η ερμηνεία της δήλωσης μου και οτιδήποτε άλλο αποτελεί διαστρέβλωση κακοπροαίρετων που βρήκαν πάτημα σε ένα κακά διατυπωμένο σχόλιο 3 γραμμών και για τους δικούς τους απαράδεκτους λόγους στοχοποίησαν εμένα η τα πολιτικά μου πιστεύω.

Επί της ευκαιρίας ας μου επιτραπεί να πω κουράγιο στην οικογένεια του θύματος και να εκφράσω τα βαθύτατα μου συλλυπητήρια. Ειλικρινά ελπίζω οι υπαίτιοι να πληρώσουν παραδειγματικά για να μη ξανασυμβεί ποτέ άλλοτε ένα τέτοιο περιστατικό. Θα παρακαλούσα το συμβάν να θεωρηθεί λήξαν. Αρκετά στοχοποιήθηκα και ταλαιπωρήθηκα κατάφωρα και εγώ και η οικογένεια της θανούσης.
Αν η εσκεμμένη παρερμηνεία της ανάρτησης μου που διαδόθηκε στεναχώρησε κάποιους και ειδικά την οικογένεια της θανούσης ζητώ συγγνώμη.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης