ροή ειδήσεων

Το διπλό... ρεκόρ του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στο Ρέθυμνο



Ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να πάρει σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο, με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να καταγράφει ρεκόρ σε τρίποντα και κοψίματα.



Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: Νίκη που ισοδυναμεί με βαθιά βαθμολογική “ανάσα” σημείωσε χθες ο Κολοσσός H Hotels επί του Ρεθύμνου Cretan Kings. Μία νίκη που ήρθε μέσα από διπλό ρεκόρ περιόδου για την ομάδα της Ρόδου που έφτασε για πρώτη φορά φέτος σε διψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων έχοντας 10 -μέτρησε εννιά με τον Ήφαιστο- και κοψιμάτων με τέσσερα όσα είχε και στον αγώνα με το Λαύριο Aegean Cargo.


Ο Κολοσσός H Hotels στον αντίποδα ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ του στη σεζόν με τα έξι επιθετικά ριμπάουντ, όσα είχε και στο παιχνίδι με τον Χολαργό ενώ νέο αρνητικό ρεκόρ περιόδου συνιστούν τα τρία κλεψίματα στα οποία περιορίστηκε αφού είχε τέσσερα τόσο με τον Χολαργό, όσο και με το Λαύριο Aegean Cargo.

Σε ατομικό επίπεδο...



*Ο Κουίνσι Ντιγκς έκανε σπουδαία δουλειά στα ριμπάουντ μαζεύοντας 11 αμυντικά και με αυτά ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση του Πρωταθλήματος αφού την ίδια είχε ο Ντάνι Αγκμπελέσε στο ματς του Χολαργού με τον ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική.

*Με τα επτά ριμπάουντ που είχε χθες, ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέβηκε στην 24η θέση της λίστας των κορυφαίων ριμπάουντερ της Betshop Basket League. Ο διεθνής σέντερ έφτασε τα 1.307 ριμπάουντ και ξεπέρασε κατά τρία τον Μιχάλη Πελεκάνο.

*Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς με το 108ο παιχνίδι του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, μπήκε στην πρώτη 60άδα των ξένων παικτών με τις περισσότερες εμφανίσεις στην κατηγορία αφού προσπέρασε τους Ντίνο Ράτζα και Πάτρικ Φέμερλινγκ που έπαιξαν αμφότεροι σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό.

Καταδικάστηκε με τους 21 του πρώτου ημιχρόνου

Το Ρέθυμνο Cretan Kings δεν κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση της νίκης μετά το κακό πρώτο ημίχρονο του, στη διάρκεια του οποίου σημείωσε 21 πόντους για να σημειώσει νέο αρνητικό ρεκόρ περιόδου στην Betshop Basket League. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 22 πόντων που είχαν ο Ήφαιστος στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και χθες ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού του με τον Χολαργό.

*Οι Κρητικοί σημείωσαν νέες κορυφαίες επιδόσεις περιόδου με τα 19 εύστοχα σουτ δύο πόντων αλλά και τις 42 προσπάθειες ενώ ισοφάρισαν εκείνη των περισσότερων επιθετικών ριμπάουντ έχοντας 13 όσα και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κύμη. Παράλληλα έμειναν για τρίτη φορά σε μονοψήφιο αριθμό λαθών, έχοντας οχτώ.

Σε ατομικό επίπεδο...

*Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μπήκε στην πρώτη 40άδα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τις 309, ξεπέρασε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη κι έφτασε τους Λάζαρο Αγαδάκο και Μάριο Μπατή.

*Ο Ανδρέας Χριστοδούλου με το 61ο παιχνίδι του με το Ρέθυμνο Cretan Kings, έφτασε στην 4η θέση αυτής της λίστας τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Κλέβοντας δύο φορές την μπάλα μάλιστα, ο γκαρντ των Κρητικών έφτασε τα 61 με τη φανέλα της ομάδας και έγινε ο 2ος της αντίστοιχης λίστας στην Betshop Basket League αφού ξεπέρασε τον Μπρεντ Πέτγουεϊ που στη διετία 2011-13 έκανε 60 κλεψίματα.

*Σταματώντας ένα σουτ των γηπεδούχων ο Κιθ Κλάνοντας έφτασε τις 50 τάπες καριέρας στην Betshop Basket League

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *