ροή ειδήσεων

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Δύτες βρήκαν το σίδερο με το οποίο τη χτύπησαν



Στο πλαίσιο ερευνών για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, δύτες εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης το σιδερένιο αντικείμενο με το οποίο τη χτύπησαν στο πρόσωπο οι δολοφόνοι της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στα βράχια στο σημείο όπου πέταξαν το άψυχο κορμί της νεαρής Ελένης όπως ομολόγησε ο 19χρονος αλλοδαπός. Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της άτυχης 21χρονης.


Έρευνες διεξάγονται παράλληλα και στην εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα όπως βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης στη Ρόδο.

Οι αρχές έχουν μεταξύ άλλων συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να εντοπιστεί το κινητό της τηλέφωνο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *