ροή ειδήσεων

Θείος φοιτήτριας: η Ρόδος είναι καταραμένος τόπος για την οικογένειά μας

πριν από δύο χρόνια έχασα το γιο μου εκεί σε τροχαίο δυστύχημα

Συγκλονίζει ο θείος της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στην Ρόδο. Ο συνταξιούχος αστυνομικός που κατάγεται από την Αναγέννηση Σερρών και ζει στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Διδυμότειχο για να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του αδερφή δεν μπορεί να σταματήσει τα δάκρυά του που πλημμυρίζουν σαν ποτάμι στα μάτια του: “Είμαι στο Διδυμότειχο, ο γαμπρός μου είναι κάτω στη Ρόδο και περιμένουμε να φέρουν την Ελένη εδώ την Τρίτη το βραδάκι . Την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία….Είναι εγκληματική ενέργεια …Σίγουρα! είναι δεδομένο αυτό!”

Συνέντευξη στην Ελένη Λαζάρου [serraikanea.gr]

Ο Θάνατος της όμορφης Ελένης είναι το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένειά της “Αυτό το νησί καταραμένο ήτανε για μας ….Γιατί και εγώ πριν από δύο χρόνια έχασα το γιο μου εκεί σε τροχαίο δυστύχημα …Είχα ένα παλικάρι 34 ετών και τώρα η αδερφή μου έχασε την κορούλα της. Ζούμε μία τραγωδία στο σπίτι μας …Ζούμε μία τραγωδία! Σε 2 χρόνια μέσα μας χτύπησε την πόρτα ο Θεός και μας πήρε δύο αγγέλους. Τι να πω τι να πω τι να πω Θεέ μου …Τι να πω έχουμε τρελαθεί!’ λέει και ξεσπά σε λυγμούς “

“Περιμέναμε 16 του μηνός είχε βγάλει το εισιτήριο η Ελένη να έρθει εδώ να περάσει τις γιορτές με τους γονείς της και τον αδερφό της που είναι 13 ετών πρώτη γυμνασίου….Εκπαιδευτικοί είναι οι γονείς της. Η αδερφή μου είναι νηπιαγωγός και ο γαμπρός μου δάσκαλος και αντιδήμαρχος στο δήμο Διδυμοτείχου. Η Ελένη μας που ήταν μία κούκλα ήταν φοιτήτρια στο τελευταίο έτος-τελείωνε φέτος τις σπουδές της.

Εγώ πιστεύω ότι εκεί στο σπίτι δεν ξέρω πώς βρέθηκαν κάποιοι μπορεί να ήξεραν ότι είχε λεφτά. Το παιδί είχε ύψος 1.85 μ. ήταν μία θεά. Υπολογίζω ότι μπορεί να τη στραγγάλισαν στο σπίτι όταν έμαθαν πως είχε λίγα χρήματα επάνω της. Μετά ίσως φοβήθηκαν και πήγαν να απαλλαγούν από την παρουσία της στο σπίτι και την πέταξαν στα βράχια για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες …. Την μετέφεραν στα βράχια της Λίνδου. Την ξέρω την περιοχή γιατί είχα υπηρετήσει στο νησί πριν από χρόνια όταν ήμουν εκπαιδευτής στην σχολή των αστυνομικών. Δεν ξέρω , κάνω κάνω υποθέσεις λέω . Περιμένουμε τις έρευνες για να μάθουμε με βεβαιότητα πως έφυγε από την ζωή το παιδί μας.”


Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/12/18 21:31

    καταλαβαινω το δραμα τους αλλα ο χαρακτηρισμός υπερβολικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/18 21:47

      Σιγά ρε πατριώτη που σε πείραξε κιόλας ο χαρακτηρισμός,διάβασε καλά τι είπε ο άνθρωπος,καταραμένο για εμάς. Ήμαρτον , έχουμε καταντήσει την Ρόδο μπουρδελο, και μας πειραζει μην μας πουν τίποτα. Πνίγονται άνθρωποι στους δρόμους,δρόμοι με τρύπες που πέφτουν μεσα τα δικά μας τα παιδιά ,μπαζονουμε παραλιες και δάση ,βρωμιά παντού και πάνω απο ολα οι τουρίστες και μην πει κανενας κακο για την Ρόδο,που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είπε.

      Διαγραφή
  2. Είπε ο άνθρωπος για την οικογένεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/18 09:09

    H Ρόδος είναι διαμάντι για όλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/18 13:05

      Πρόσεχε το τότε το διαμάντι μην γίνει κάρβουνο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/12/18 12:47

      Η ροδος φιλε μου ειναι διαμαντι αλλα εσεις η ροδιτες που δεν αγαπατε το νησι σας και αυτο φαινεται το κανατε σαν τα μουτρα σας . Αν δεν το καταλαβαινεις κανε μια βολτα για να το διαπιστώσεις .

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/18 09:35

    Μακάρι.να.βρεθουν.οι.ενοχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *