επικαιρότητα

Πρόεδρος Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών: Κοροϊδία και εμπαιγμός με τα αναδρομικά


Για τα χρήματα που βλέπουν στα ΑΤΜ οι δικαιούχοι από τα αναδρομικά των στρατιωτικών μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών...

"Η ένωσή μας έχει καταγγείλει ότι πρόκειται για κοροϊδία και εμπαιγμό" δήλωσε μιλώντας στους 88,6 ο αντιστράτηγος Βασίλης Ρόζης, πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών.

"Σήμερα που πηγαίνουν οι συνάδελφοι στα ΑΤΜ και βλέπουν τι παίρνουν, καταλαβαίνουν το μέγεθος της απάτης. Δεν εφαρμόζεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μας δίνει ένα επίδομα εφάπαξ που αφορά αο το 2012 έως το 2016, δεν μπαίνει στη βασική μας σύνταξη και τελειώνει το 2018. από το 2016 έως το 2018 που είναι τα λεφτά;" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε "Δύο αποφάσεις της ολομέλειας του ΣτΕ έλεγαν για επαναφορά στους μισθούς και τις συντάξεις του 2012".

"Κάποιος είναι να πάρει 13 χιλιάρικα και παίρνει 3, λόγω μνημονιακών κρατήσεων" συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι "Είχαμε προειδοποιήσει τους συναδέλφους μας να μην περιμένουν μεγάλα πράγματα γιατί οι χαμηλόβαθμοι και με λίγα χρόνια, θα δουν 5 ή 6 κατοστάρικα από το 2012 έως το 2016".

"Εκκαθαριστικό θα πάρουμε τέλη Ιανουαρίου ώστε να καταλάβουμε πως υπολογίζονται οι κρατήσεις. Ήδη έχουμε αναθέσει στους νομικούς μας να ξαναπάμε στο ΣτΕ γιατί θεωρούμε ότι δεν εφαρμόστηκε η απόφαση", κατέληξε ο κ. Ρόζης.


Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά