ροή ειδήσεων

Πόνος και θλίψη στο μνημόσυνο της Ελένης Τοπαλούδη

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο ο Ροδίτης κατηγορούμενος



Ανείπωτος ο πόνος στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και ο αδερφός της, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τον χαμό της.

Στο Διδυμότειχο για το μνημόσυνο έφτασαν συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές της αδικοχαμένης Ελένης, καθώς και άνδρες του Λιμενικού Σώματος από τη Ρόδο που όλο αυτό το διάστημα πάλεψαν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας.


Η μητέρα της 21χρονης κοιτούσε τη φωτογραφία της Ελένης και την έσφιγγε επάνω της. Δίπλα της ο σύζυγός της προσπαθεί να της δώσει κουράγιο, όπως και ο γιος τους ο Πέτρος. Η γιαγιά της Ελένης καταρρέει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το κορίτσι τους δεν είναι πια μαζί τους.

Ο πατέρας της μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του και με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Η ψυχή μας δεν έχει ησυχάσει και δεν θα ησυχάσει αν δεν έρθει η δικαίωση από την ελληνική δικαιοσύνη».Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ANT1 ο μικρότερος αδερφός της τη ζητάει συνεχώς. »Όταν τον ρώτησαν συγγενείς και φίλοι τι θέλεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης, λέει θέλω να μου φέρει την αδερφή μου , την Ελένη. Τι να πω; Μακάρι τα προγράμματα, τα σχέδια και τα όνειρα κάθε ενός γονιού να πραγματοποιούνται και να μην υπάρχουν αυτά τα δυσάρεστα», είπε ο πατέρας της.


Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στο τοίχο. Έντρομοι οι φύλακες διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε το Σάββατο και πάλι στις φυλακές. Συνεχίζει να κρατείται σε κελί που βρίσκεται στον χώρο υποδοχής, δηλαδή δεν έχει μεταφερθεί ακόμα σε πτέρυγα.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης, παραμένουν σε ξεχωριστά κελιά σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων και αυτό που ζητούν ακόμα επίμονα είναι να μην έρθει σε επαφή ο ένας με τον άλλον.



Πηγή: star.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *