ροή ειδήσεων

Δολοφονία φοιτήτριας: Στο Διδυμότειχο η σορός, στην ανακρίτρια οι δράστες - βιντεο προσαγωγής



Στις 11.00 η κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας. Δείτε τα βίντεο με τις ανταποκρίσεις του OPEN από Ρόδο και Διδυμότειχο


Σοκάρει η περιγραφή του ιατροδικαστή, που εξέτασε την σορό της 21χρονης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στην Ρόδο. «Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, η κοπέλα θα ζούσε σήμερα» τόνισε ο ιατροδικαστής, ενώ επεσήμανε πως ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

Η νεαρή φοιτήτρια βρήκε τραγικό θάνατο, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν προήλθε από τα χτυπήματα που της κατάφεραν οι δράστες στο σπίτι, αλλά απ' όσα επακολούθησαν.



Η 21χρονη φοιτήτρια φέρεται να έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο με σίδερο και στη συνέχεια, ενώ ήταν αιμόφυρτη και βαριά τραυματισμένη, αντί για το νοσοκομείο, οδηγήθηκε από τους δράστες στην παραλία όπου οι φερόμενοι ως δολοφόνοι της, την πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Στις 11:00 η κηδεία στο Διδυμότειχο

Το Διδυμότειχο αποχαιρετά την Ελένη, που μαρτύρησε στα χέρια των δύο δραστών πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα βράχια απόκρημνης παραλίας της Ρόδου. Στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου θα γίνει η κηδεία της νεαρής κοπέλας, ενώ λίγο νωρίτερα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας, ο 19χρονος και ο 21χρονος που έχουν συλληφθεί, οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας. Η προσαγωγή τους, από το Λιμεναρχείο στο δικαστικό μέγαρο, έγινε με επιχείρηση-αστραπή των Αρχών, που μετέφεραν τροχάδην τους δύο κατηγορούμενους.

Οι κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπονται είναι βαρύτατες, καθώς τους έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

Ο 21χρονος αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ωστόσο βάσει της περιγραφής που φέρεται να έδωσε ο 19χρονος στους Λιμενικούς όλα έγιναν στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου.
Δίωξη για ανθρωποκτονία και βιασμό

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος άσκησε ποινικές διώξεις στους δύο κατηγορούμενους, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό. Ο 19χρονος, είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως οξύθυμος. Οσον αφορά στον 21χρονο Ελληνα κατηγορούμενο, είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο. Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα, ενώ ο δικηγόρος του, Άκης Δημητριάδης, ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη του 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.


ethnos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *