ροή ειδήσεων

«Στην Υγειά μας ρε παιδιά» Αποκάλυψη: Αυτές είναι οι τραγουδίστριες που μαλλιοτραβήχτηκαν στα παρασκήνια!



Χαμός έγινε χτες όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την αποκάλυψη πως σε ένα από τα εορταστικά γυρίσματα του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» τα οποία θα προβληθούν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, δύο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν και η μία αποχώρησε!

Η μία συγκεκριμένα δημιούργησε πρόβλημα καθώς… δεν τραγούδησε όσο θα ήθελε, ενώ η άλλη διαμαρτυρήθηκε και εντέλει αποχώρησε γιατί δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό που ήταν ο κεντρικός καλεσμένος και ένιωθε παράταιρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso πρόκειται για την Αποστολία Ζώη και τη Demy!



Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά.

Ο τσακωμός και το άγριο μαλλιοτράβηγμα

Η ένταση είχε ξεκινήσει από νωρίς με τις κυρίες να μην μιλιούνται καθόλου! Η Demy αντάλλαξε βαριές κουβέντες με την Αποστολία Ζώη και εντέλει όντως αποχώρησε! Αλλά… ο λόγος που Demy έφυγε δεν ήταν το ότι δεν έκανε με τον Αργυρό!



Η παραγωγή θέλησε να την βάλει να κάτσει κάπου… απόμερα, σχεδόν στην άκρη του τραπεζιού ενώ η Αποστολία είχε καλύτερη θέση! «Αυτό είναι απαράδεκτο που συμβαίνει» ακούστηκε να λέει η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Demy η οποία και τους άφησε σύξυλους! Τελικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το γύρισμα διεκόπη και ο Αργυρός.. πήρε την εκπομπή πάνω του!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *