ροή ειδήσεων

Ροζ βίντεο και εκβιασμοί πίσω από την βουτιά θανάτου της φοιτήτριας



Εως το τέλος είναι αποφασισμένη να φτάσει η οικογένεια της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου έμενε στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016, αναζητώντας την αλήθεια για τις συνθήκες του θανάτου της.
Γι” αυτόν τον λόγο κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία, με το οποίο ζητά την κατ” αντιπαράσταση εξέταση πέντε ατόμων και τη διενέργεια αυτοψίας και αναπαράστασης στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία δεν άντεξε την ντροπή όταν είδε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου γυμνές φωτογραφίες της και ένα ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της, υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως ο θάνατος του αγαπημένου της προσώπου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σε μια προσπάθεια να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και να μάθουν την πλήρη αλήθεια, οι συγγενείς κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης υπόμνημα στο οποίο ζητούν να εξεταστούν κατ” αντιπαράσταση πέντε άτομα από το στενό περιβάλλον της 22χρονης, τα οποία είχαν δώσει και στο παρελθόν κατάθεση.



Η φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη από όπου έκανε βουτιά θανάτου η Λίνα

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία φέρεται ότι είδαν την αδικοχαμένη φοιτήτρια μετά τις 7 το απόγευμα, οπότε έκανε το μοιραίο «σάλτο μορτάλε», έχουν υποπέσει σε σοβαρές αντιφάσεις. Αναφέρουν, μάλιστα, την περίπτωση μίας μάρτυρα, η οποία τους είχε πει πως δεν βρισκόταν μαζί με την 22χρονη στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας, αλλά στη συνέχεια υποστήριξε το αντίθετο. Παράλληλα, ζητούν από τις εισαγγελικές Αρχές να ανάψουν το πράσινο φως ώστε να γίνουν αυτοψία και αναπαράσταση στο σημείο όπου έκανε το άλμα θανάτου η Λίνα.

Παράλληλα με την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η όμορφη φοιτήτρια, διεξάγεται ξεχωριστή έρευνα στα Γιαννιτσά για το ροζ βίντεο και τις γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, καθώς η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης είχε διαχωρίσει το συγκεκριμένο τμήμα της δικογραφίας. Μάλιστα, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην συντρόφου της 22χρονης κοπέλας, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε τραβήξει και αναρτήσει εν αγνοία της το υλικό με το οποίο στη συνέχεια άλλα ότομα φέρεται ότι την εκβίαζαν. Οσον αφορά αυτό το σκέλος της υπόθεσης, οι δικαστικές Αρχές στα Γιαννιτσά έχουν ήδη λάβει ανωμοτί καταθέσεις από δύο πρόσωπα, ενώ ερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων πέντε προσώπων. Ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης

«Η υπόθεση της Γαλήνης Κοεμτζή δεν έχει κλείσει. Τώρα ξεκινά η διακρίβωση των στοιχείων για το ποια πρόσωπα συνέβαλαν στο τραγικό της τέλος. Θεωρούμε ότι, αν και εφόσον γίνουν δεκτά τα αιτήματα για κατ” αντιπαράσταση εξέταση των πέντε μαρτύρων που προτείνουμε και για πραγματοποίηση της αυτοψίας – αναπαράστασης στον τόπο όπου φέρεται να αυτοκτόνησε, θα αναδειχθούν οι αντιφάσεις των υποτιθέμενων μαρτύρων της αυτοκτονίας.

Γι” αυτό και το ζητούμε επιτακτικά από την Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, γιατί η οικογένεια θεωρεί πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία» δήλωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *