ροή ειδήσεων

«Γιατί»; – Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο



Το πρωί αποχαιρέτησε το παιδί του για τελευταία φορά στα 21 χρόνια του. «Εύχομαι κανένας γονιός να μη νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ” είπε στους δημοσιογράφους. Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας ζήτησε να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος. Νέα στοιχεία στην υπόθεση από την εξέταση του ιατροδικαστή.

“Γιατί; Το “γιατί” είναι αυτό που μας αναστατώνει και μας βασανίζει. Γιατί; Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη του ή την αδυναμία του. Τι τους έφταιγε; Πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη από δω και στο εξής θα κάνει το καθήκον της”.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα, λίγα λεπτά αφού αποχαιρέτησε για τελευταία φορά την μονάκριβη κόρη του. Το πρωί, η Ελένη Τοπαλούδη οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία της. Ο πατέρας της, βρήκε το κουράγιο και είπε δύο λόγια στους δημοσιογράφους, για τον τραγικό χαμό του παιδιού του.

“Εύχομαι κανένας γονιός να μη νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ. Να στέλνει το παιδί του να σπουδάσει με κάποια όνειρα, ελπίδες, να προγραμματίζει κάποια πράγματα και στο τέλος όλα αυτά να σβήνουν μονομιάς. Γιατί κάποιοι ασυνείδητοι έκαναν αυτό που έκαναν” είπε μεταξύ άλλων.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *