επικαιρότητα

Τα Λευκά κράνη συμμετείχαν σε λεηλασίες και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στη ΣυρίαΝέα στοιχεία που προκαλούν αποτροπιασμό στην παγκόσμια κοινή γνώμη έρχονται στο φως για τη δράση της οργάνωσης «Λευκά Κράνη», στη Συρία, από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Μελέτης για τη Δημοκρατία, Μαξίμ Γκριγκόριεφ.


Μέλη της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» ασχολούνταν με την εμπορία οργάνων και πραγματοποίησαν κλοπές στη Συρία, σύμφωνα με στοιχεία που υπέβαλε ο Διευθυντής του Ιδρύματος Μελέτης για τη Δημοκρατία, Μαξίμ Γκριγκόριεφ, την Πέμπτη στα Ηνωμένα Έθνη.

«Οι άνθρωποι που διασώζονταν από τα Λευκά Κράνη συχνά δεν επέστρεφαν ζωντανοί», δήλωσε ο Γκριγκόριεφ παραθέτοντας έναν μάρτυρα που διαμένει σε μια από τις περιοχές όπου δραστηριοποιούνταν τα Λευκά Κράνη. «Για παράδειγμα, ένα άτομο τραυματίζεται ελαφρώς, σώζεται και στη συνέχεια επιστρέφεται πίσω με το στομάχι του ανοιχτό και με τα εσωτερικά όργανα του να λείπουν».

Ο Γκριγκόριεφ επεσήμανε ότι, σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων και μελών της οργάνωσης, η τελευταία συμμετείχε επίσης σε κλοπές από τραυματίες, ιδιαίτερα γυναικών, καθώς και στη λεηλασία καταστημάτων και κατεστραμμένων κτιρίων.
https://sputniknews.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά