ροή ειδήσεων

Αγώνες ENDURO και MOTOCROSS την Κυριακή στις Καλυθιές


Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ίκαρος, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, της Δημοτ.Κοιν. Καλυθιών, το 95 ΑΔΤΕΑ και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, διοργανώνει ένα track day, στην ΝΕΑ ΠΙΣΤΑ «IKAROS MOTOCROSS PARK», που βρίσκεται απέναντι από το ελαιοτριβείο Καλυθιών, στον δρόμο Καλυθιών προς Ψίνθο.
Στις 10.00 το πρωί την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί η ιδιωτική ημερίδα, για να δοκιμάσουν οι αθλητές την νέα πίστα. Η μέρα περιλαμβάνει δοκιμές ENDURO και MOTOCROSS. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αναβάτες οι οποίοι έχουν προστατευτική στολή Motocross ή endure, κράνος και offroad μοτοσικλέτα σε καλή κατάσταση.
Η δημιουργία της πίστας αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όραμα της ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ, το οποίο φέτος πήρε μορφή, με την συμβολή όλων των μελών του Δ.Σ. καθώς και φίλων του αθλήματος. Ήδη πραγματοποιούνται προγραμματισμένες προπονήσεις στην νέα πίστα και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα με όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις των Διεθνών Προδιαγραφών και η Ρόδος να συμπεριλαμβάνεται επίσημα στα Πανελλήνια και Διεθνή Πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *