ροή ειδήσεων

Στην Φόρα Όλες Οι Μυστικές Στρατιωτικές Βάσεις Του Ισραήλ Kαι Τουρκίας Στο Διαδίκτυο!

Θείο Δώρο Από Την Ρωσία Έσωσε Την Ελλάδα! 



Καταστροφή για Ισραήλ και Τουρκία από ένα αναπάντεχο θείο δώρο από την Ρωσία! Μια Ρωσική εταιρεία δορυφορικών χαρτών αποκάλυψε Ακούσια; Εσκεμμένα; Τις μυστικές στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ και Τουρκίας στο διαδίκτυο!

Οι χάρτες Yandex, είναι η αντίστοιχη Ρωσική χάρτες με τους Google Map, σύμφωνα με έκθεση της Ομοσπονδίας Αμερικανών Επιστημόνων (FAS), επιβεβαιώνουν ότι αποκαλύφθηκαν 300 περιοχές απόλυτα μυστικές,όπως πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ και της Τουρκίας!

Μεταξύ των βάσεων που αποκαλύφθηκαν ήταν οι πυραυλικές βάσεις επιφάνειας-αέρος, οι θέσεις αποθήκευσης πυρηνικών,κτίρια που περιλαμβάνουν αεροδρόμια, λιμάνια, αποθήκες, βάσεις και στρατώνες,δύο εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, και τη Αεροπορική Βάση Incirlik, η οποία φιλοξενεί της πυρηνικής βόμβες των ΗΠΑ Β61.

Επίσης ένας από τους χώρους που αποκαλύφθηκαν είναι το στρατόπεδο Glilot, βόρεια του Τελ Αβίβ,την τοποθεσία της ειδική μονάδα του ισραηλινού στρατού με την κωδική ονομασία 8200, το σήμα πληροφοριών και ο κώδικας αποκρυπτογράφησης του βραχίονα των Ισραηλινών Άμυνας!

Ελπίζουμε αυτή την φορά η ΕΥΠ να ξυπνήσει και να εκμεταλλευτεί αυτό το αναπάντεχο θείο δώρο,ιδιαίτερα όσον αφορά την Τουρκία!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email:spyros.priftis76@yahoo.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *