ροή ειδήσεων

Δολοφονία στη Ρόδο: O 19χρονος προσέγγισε κοπέλα και μετά τον φόνο



Φίλη της 18χρονης είπε πως «πήγαν βόλτα» ενώ μαζί τους βρισκόταν και ένας 23χρονος. Η ίδια πρόσθεσε πως η κοπέλα «ενέδωσε» στις ορέξεις τους


Νέες μαρτυρίες για τα 24ωρα των κατηγορουμένων μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη παρουσίασε ο ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων φίλος του 19χρονου Αλβανού αποκάλυψε ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία, συνέχιζε να αναζητά νέα κορίτσια.

Μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό, στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας. «Μπροστά στα μάτια μας την πήρε με το αμάξι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του νεαρού περιγράφοντας τις κινήσεις του. Στη συνέχεια τόνισε πως ο 19χρονος πήρε στο αυτοκίνητό του μία 18χρονη κοπέλα και του ζήτησε να πάει και αυτός μαζί, χωρίς όμως να τον ακολουθήσει.

«Η κοπέλα είχε έρθει στην πλατεία εδώ να αράξουμε και αυτή, εκεί που αράζαμε με τα αυτοκίνητα και με τις μοτοσυκλέτες. Ήρθε στην παρέα ο 19χρονος και λέει "έλα και συ". Εγώ όμως δεν πήγα» πρόσθεσε. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως πήγε και μίλησε στην Αστυνομία. «Μου έφυγε ένα βάρος», είπε.

Από την άλλη πλευρά, μία κοπέλα που είναι φίλη της 18χρονης, η οποία πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο του 19χρονου, επιβεβαίωσε το γεγονός μιλώντας στον ΑΝΤ1. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ένας φίλος του, 23 ετών.

«Το Σάββατο πριν τον πιάσουν είχε πάει βόλτα με μία κοπέλα. Μου είπε ότι το Σάββατο ήταν στον Ευαγγελισμό, και κάνει ο 19χρονος, "πάμε βόλτα". Η κοπέλα είπε "εντάξει, πάμε" και πήγαν στην παραλία ''Έλλη''. Εκεί έγινε ό,τι έγινε και μετά την πήγαν στο "Ενυδρείο". Ήρθε και ένας άλλος μετά, δεν μπορώ να πω το όνομά του, έγινε ό,τι έγινε και μετά την άφησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ethnos.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/18 07:38

    Να φανταστώ ότι ο φίλος του 19χρονου και η φίλη της 18χρονης έχουν δώσει καταθέσεις στον εισαγγελέα ή μήπως μόνο στον ΑΝΤ1 ?? Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες απο φίλο του 21χρονου αυτή την φορά, μετά την Αγία Γραφή που διαβάζει όλη την ημέρα στο κελί και στο προαύλιο, κάνει κομποσκοίνια για τους φυλακισμένους και πλέκει και ζακετούλες για τα παιδιά τους. Ο Αρχιεπίσκοπος δε, πρότεινε την αγιοποίησή του !!!!! Βρε δεν μας χέζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/18 13:05

    Δυστυχώς το μπουμπούκι της Ρόδου, είτε σκότωσε ή δεν σκότωσε, είτε βίασε ή δεν βίασε, το σίγουρο είναι ότι πολλάκις έδωσε στέγη σε αυτή τη σπείρα που εκμεταλλευόταν κορίτσια και πολύ πιθανόν είχε κάποιες απολαβές από την δράση του αυτή, είτε οικονομικές είτε σαρκικές, είτε ψυχολογικές και για αυτό και τη συνέχιζε... Ότι και να έκανε ή δεν έκανε, είναι συνεργός με το ίδιο μερίδιο ευθύνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/18 15:58

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. Η ΣΟΥΦΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *