ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το κατάστημα δεν σέρβιρε μόνο ποτά – Η έφοδος ξεσκέπασε αυτά που γνώριζαν λίγοι [pics]



Ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης με εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να αποφύγει αυτό που φοβόταν...


Αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ (30 Νοεμβρίου 2018) σε χωριό της Ρόδου, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο προσέφερε τη δυνατότητα διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων.

Συνελήφθη ένας 26χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, κατηγορούμενος για αδικήματα των νομοθεσιών σχετικά με τα παίγνια και την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κατάστημα όπου εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο ο 26χρονος λειτουργούσε -8- πλήρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές με δομημένη σύνδεση σε κεντρική μονάδα «σερβερ» και εγκατεστημένο λογισμικό πρόγραμμα διεξαγωγής ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων «φρουτάκια», σε διάφορες παραλλαγές.

Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκαν 3 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «Texas Hold em». Όπως διαπιστώθηκε ο κατηγορούμενος λάμβανε αυστηρά μέτρα αποφυγής τυχόν αστυνομικών ελέγχων, έχοντας εγκαταστήσει ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης του καταστήματος με εσωτερικές – εξωτερικές κάμερες οι οποίες συνδέονταν με καταγραφικό μηχάνημα, ενώ η είσοδος στο χώρο των παιγνίων ήταν ελεγχόμενη.
Οι εικόνες μετά την έφοδο των αστυνομικών

newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *