επικαιρότητα

Δολοφονία στη Ρόδο: Η μαρτυρία-κλειδί που οδήγησε στη λύση της υπόθεσης (vid)

Εντοπίστηκαν αυτοί που έγραψαν σχόλια στο διαδίκτυοΑποκαλύψεων συνέχεια για την υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο. Τι λέει η κολλητή της 21χρονης φοιτήτριας-Βρέθηκαν αυτοί που έγραψαν τα εμετικά σχόλια στο διαδίκτυο


Η κολλητή φίλη, που είχε στενή σχέση με την Ελένη, εξέφρασε κατά την προανάκριση τον προβληματισμό για την συμπεριφορά της Ελένης που είχε αλλάξει, είχε απομακρυνθεί και δεν ένιωθε καλά.

Της είχε πει πως είχε γνωρίσει έναν 19χρονο. Η Ελένη της είπε για εκείνη τη μέρα ότι θα πήγαιναν για σουβλάκια με το λευκό του βανάκι. «Κλείσαμε το τηλέφωνο κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της» φέρεται να είπε η φίλη της 21χρονης φοιτήτριας στις Αρχές.

Ο τελευταίος που την είδε εν ζωή, προκύπτει ότι ήταν ο 19χρονος. Της έδειξαν οι αξιωματικοί φωτογραφίες του κι αυτή τον αναγνώρισε.Εντοπίστηκαν αυτοί που έγραψαν σχόλια στο διαδίκτυο

Εξάλλου, εντοπίστηκαν οι δύο χρήστες του διαδικτύου, που έγραψαν κατάπτυστα σχόλια για την θανούσα. Αυτεπαγγέλτως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δια του αρμοδίου τμήματος της Θεσσαλονίκης, εντόπισε δύο άτομα και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες, βάσει του αντιρατσιστικού νόμου, που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ethnos

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης