επικαιρότητα

Δολοφονία στη Ρόδο: Η μαρτυρία-κλειδί που οδήγησε στη λύση της υπόθεσης (vid)

Εντοπίστηκαν αυτοί που έγραψαν σχόλια στο διαδίκτυοΑποκαλύψεων συνέχεια για την υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο. Τι λέει η κολλητή της 21χρονης φοιτήτριας-Βρέθηκαν αυτοί που έγραψαν τα εμετικά σχόλια στο διαδίκτυο


Η κολλητή φίλη, που είχε στενή σχέση με την Ελένη, εξέφρασε κατά την προανάκριση τον προβληματισμό για την συμπεριφορά της Ελένης που είχε αλλάξει, είχε απομακρυνθεί και δεν ένιωθε καλά.

Της είχε πει πως είχε γνωρίσει έναν 19χρονο. Η Ελένη της είπε για εκείνη τη μέρα ότι θα πήγαιναν για σουβλάκια με το λευκό του βανάκι. «Κλείσαμε το τηλέφωνο κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της» φέρεται να είπε η φίλη της 21χρονης φοιτήτριας στις Αρχές.

Ο τελευταίος που την είδε εν ζωή, προκύπτει ότι ήταν ο 19χρονος. Της έδειξαν οι αξιωματικοί φωτογραφίες του κι αυτή τον αναγνώρισε.Εντοπίστηκαν αυτοί που έγραψαν σχόλια στο διαδίκτυο

Εξάλλου, εντοπίστηκαν οι δύο χρήστες του διαδικτύου, που έγραψαν κατάπτυστα σχόλια για την θανούσα. Αυτεπαγγέλτως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δια του αρμοδίου τμήματος της Θεσσαλονίκης, εντόπισε δύο άτομα και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες, βάσει του αντιρατσιστικού νόμου, που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ethnos

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης