ροή ειδήσεων

Ελένη Τοπαλούδη: Ξεσπά ο πατέρας της – «Οι αστυνομικοί της Ρόδου ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας» (video)



Για αδράνεια κατηγορεί τους αστυνομικούς στη Ρόδο, οι οποίοι πριν από ένα χρόνο δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της Ελένης Τοπαλούδη για βιασμό, ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης, χαρακτηρίζοντάς τους «ηθικούς αυτουργούς» στη δολοφονία της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το βράδυ της Παρασκευής, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας κατηγορεί τους αστυνομικούς της Ρόδου ότι συγκάλυψαν το περιστατικό και δεν έκαναν όσα προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις.



Δείτε τι δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στο δελτίο του ΑΝΤ1:


Ρόδος δολοφονία: «Μίλησε» το τηλέφωνο της Ελένης Τοπαλούδη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Την βραδιά της δολοφονίας, φαίνεται πως η Ελένη είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με φίλη της, για περίπου μιάμιση ώρα. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, περίπου την ώρα που έληξε η κλήση, ήταν και η ώρα που η Ελένη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο με τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος είναι ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της.

Περίπου στη 01:07 το ίδιο βράδυ, ώρα που η Ελένη ήταν με τους φερόμενους ως δολοφόνοι της, η άτυχη φοιτήτρια έστειλε μήνυμα σε φίλη της, λέγοντάς της να την καλέσει σε μία ώρα. Τα κίνητρα και οι λόγοι που η Ελένη έστειλε το εν λόγω μήνυμα στη φίλη της, είναι ακόμα άγνωστοι.

Στις 30 Νοεμβρίου, οικογένεια και φίλοι, αρχίζουν να αναζητούν την Ελένη. Μεταξύ αυτών και μία φίλη της άτυχης κοπέλας, που ακούγοντας στις ειδήσεις για τη δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, από το Διδυμότειχο, κάλεσε την Ελένη, ανησυχώντας αν οι ειδήσεις αφορούν εκείνη ή όχι.

Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Δείτε τις αποκαλύψεις:




neaselida.gr

Σχόλια

  1. Άδικο έχει αυτός ο πατέρας??? Όταν διαβάσαμε, πως οι κοπέλες είχαν καταγγείλει στην αστυνομία βιασμό & τις έδιωξαν, ΌΛΟΙ οι γονείς αυτό σκεφτήκαμε: ΠΩΣ είναι δυνατόν η αστυνομία να τις έδιωξε???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/18 12:30

    Εγω κατηγγειλα κλοπη κ πηγε να με βγαλει τρελο κ να ξανασκεφτω αν μου εκλεψε ο ταδε 500€.Αν ναι,να πληρωνα λεει 200€ με κινδυνο να γυρισει επανω μου.Επειδη ειδα οτι χανει λαδια ανεβαζοντας σε εμενα τους τονους ζητωντας τον να στηλει να ελεγξουν δακτυλικα αποτυπωματα,σηκωθηκα κ εφυγα.Μερες μετα,επιβεβαιωνοντας πλεον τον ληστη,ενας αλλος κυριος πολυ εξυπηρετικοτατος,μου επιβεβαιωσε απο το ονομα οτι προκητε οντως για ατομο με μεγαλο ποινικο μητρωο,αλλα λογω παρελευσης κ λογω ελλειψης χρηματων,ξαναεφυγα,αρα δεν ισχυουν καποια αυτονοητα κ αν δεν εχεις χρηματα....οπου φτωχος κ η μοιρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *