ροή ειδήσεων

Αλ. Κούγιας από τη Ρόδο: Πέφτουν σε αντιφάσεις- Ο λόγος που ζητώ αναπαράσταση - video

Ρόδος: Καταπέλτης ο Κούγιας για την αισχρή ανάρτηση



Εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, την οποία ανέλαβε ως συνήγορος πολιτικής αγωγής. «Ηρθα να καταθέσω κάποια αιτήματα» είπε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Ζητήσαμε να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος: Όπως προέκυψε από δημόσιες τοποθετήσεις από τους δικηγόρους κατηγορουμένων υπάρχουν αντιφατικότητες. Εκφράζω την απόλυτη αντίρρησή μου σ' όλο αυτό. Ζητάμε λοιπόν διενέργεια αναπαράστασης: Συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους και την πολιτική αγωγή θα γίνει στο αμέσως επόμενο διάστημα. Η αναπαράσταση θα γίνει αμέσως μετά τα όσα προκύψουν από την προανάκριση. Εγινε η προανάκριση στο Λιμεναρχείο, όμως παράλληλα υπάρχει και η εγκληματολογική έρευνα.

Θέλουμε να μάθουμε: 

Από τον ιατροδικαστή τι ακριβώς συνέβη. Όταν ένα σώμα έχει υποστεί κακώσεις πριν εκπνεύσει, «μιλάει». Μπορεί να αποσαφηνίσει πώς έγινε ο βιασμός. Περιμένουμε και την τοξικολογική έρευνα και τις υπόλοιπες απαντήσεις.
Ακόμη, αναμένουμε τις απαντήσεις από το εγκληματολογικό στην ΓΑΔΑ: Απαντήσεις από DNA κι άλλα στοιχεία.
Κλείνοντας, επιτέθηκε κατά όσων σπιλώνουν τη μνήμη της θανούσας: «Σέβομαι το υπερασπιστικό έργο των συναδέλφων μου, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που βεβηλώνουν την μνήμη μιας κοπέλας, που είναι ίσως η κορυφαία γενεαλογικά του Διδυμοτείχου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή σε ένα πρόσωπο που έχασε τη ζωή του με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο και να εκμεταλλεύονται κάποιοι την τραγωδία, είναι πολύ άδικο να προσβάλλουν βάναυσα μ’ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του κοριτσιού. Θα τα βρούμε με όλους και μ’ αυτούς τους βρωμιάρηδες που προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του κοριτσιού».

Δηλώσεις έκανε ο δικηγόρος της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας για την αισχρή ανάρτηση που έκανε το στέλεχος της ΝΔ, στην Ρόδο.

Καταπέλτης ήταν ο γνωστός ποινικολόγος, κατά του γνωστού προσώπου της κοινωνίας της Ρόδου, καθώς θεωρεί ότι βεβηλώνουν την μνήμη της φοιτήτριας, πληγώνοντας πιο βαθιά την οικογένεια της. Μάλιστα και ο δημοσιογράφος από το πάνελ της εκπομπής «μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου,Θεοδόσης Πάνου , μίλησε για μια ντροπιαστική ανάρτηση.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/18 15:38

    Κύριε Κούγια θα χαρω παρα πολυ αν έμπαινες στο fb θα εβλεπες τα καθυκια που βεβηλωνουν την μνήμη της
    Ελενης θα χαιρόμουν αυτα τα βρωμοσκυλα να τα τακτοποιουσατε ιδιαίτερος
    Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/18 20:33

    Κυριε Κουγια εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη σε σας, οτι θα καταφερετε να τους στειλετε φυλακη ισοβια... Πιο πολυ τον δικο μας το Ροδιτη που ξεφτιλισε το νησι μας!! Κι ακομα αρνειται ν απολογηθει!! Οχι οτι ο αλλος ειναι καλυτερος αλλα τα λεφτα του μπαμπα θα προσπαθησουν να τον ριξουν στα μαλακα.. Μεχρι και ψυχοπαθη θα τον βγαλουν!! ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ!! ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *