ροή ειδήσεων

Εκδηλώσεις για το 12ο Συνέδριο της ΚΝΕ σε Ρόδο, Λέσβο και Σάμο



Η Τομεακή Οργάνωση Ρόδου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση των Θέσεων για το 12ο Συνέδριο της ΚΝΕ το Σάββατο 9 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή το Θάνο Μπίμπα, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, στο παράρτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, κτίριο «Κλεόβουλος» - αμφιθέατρο ισογείου.

Για την προετοιμασία της εκδήλωσης η Οργάνωση Ρόδου της ΚΝΕ προγραμματίζει τις επόμενες μέρες ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής εξόρμησης και περιοδειών σε σχολεία, σχολή και άλλους χώρους νεολαίας. Οι περιοδείες που έχουν προγραμματιστεί είναι:
Πέμπτη 31/1

8 π.μ.: 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου, με επικεφαλής την Ματίνα Ζήσιμου, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ρόδου της ΚΝΕ.

8.15 π.μ.: Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Tμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), με επικεφαλής την Εύα Ασλάνη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ρόδου της ΚΝΕ.

1 μ.μ.: Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου με επικεφαλής τον Σίμο Κούρτη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ.
Παρασκευή 1/2

8 π.μ.: 2ο ΓΕΛ Ρόδου, με επικεφαλής την Ματίνα Ζήσιμου, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ρόδου της ΚΝΕ.

1 μ.μ.: 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, με επικεφαλής τον Σίμο Κούρτη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

2.30 μ.μ.: Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), με επικεφαλής τον Ηλία Βερούκη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ρόδου της ΚΝΕ.

8 μ.μ.: ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ρόδου, με επικεφαλής τον Bασίλη Φιλίππου, γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Ρόδου της ΚΝΕ.

Αντίστοιχα:
Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση των Θέσεων για το 12ο Συνέδριο της ΚΝΕ τη Δευτέρα 11 Φλεβάρη με ομιλήτρια την Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, στο παράρτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λέσβου, στο κτίριο «Θάλασσα», στη 1 μ.μ.

Η Τομεακή Οργάνωση Σάμου της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση των Θέσεων για το 12ο Συνέδριο της ΚΝΕ το Σάββατο 2 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο παράρτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σάμο, κτίριο «Ίριδα», Καρλόβασι. Θα μιλήσει ο Νίκος Στραβοπόδης, στέλεχος της ΚΝΕ.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *