ροή ειδήσεων

Έγκλημα στη Ρόδο: Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος για την ασέλγεια της 19χρονης; (βίντεο-φωτο)



Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη απολογήθηκε για την ασέλγεια της 19χρονης με αναπηρία μεγαλύτερης του 60%.

Φως στα όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στο δικαστικό μέγαρο της Ρόδου, για την δεύτερη υπόθεση που εμπλέκεται, έφερε στην δημοσιότητα η σημερινή Ροδιακή.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο 19χρονος Αλβανός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον συνδέουν με το συγκεκριμένο περιστατικό, ρίχνοντας τις ευθύνες στον 23χρονο ρομά, ο οποίος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος.


Τι είπε στην απολογία του
Όπως είπε, τις μέρες εκείνες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω των όσων είχαν προηγηθεί με τον φόνο της άτυχης φοιτήτριας και όντος είχε πάει πίσω από τον Ευαγγελισμό. Εκεί έψαχνε τον Ροδίτη που ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ με την Ελένη Τοπαλούδη, θέλοντας να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία.

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως δεν τον βρήκε και πως εκεί στην παρέα ήταν ο 23χρονος ρομά με την 19χρονη κοπέλα, οι οποίοι φλέρταραν μεταξύ τους. Δεν έκατσε για πολύ, καθώς δεν είχε διάθεση και όταν έφυγε, άκουσε τον 23χρονο να τον ρωτάει αν μπορεί να τους πάρει μαζί, για να κάνουν καμιά βόλτα.


Δέχθηκε και τότε οι δυο τους έκατσαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους άφησε στο ενυδρείο. Εκεί ο ρομά του είπε να περάσει να τους πάρει σε 20 λεπτά, όμως όταν γυρίσει βρήκε μόνο τον 23χρονο, ο οποίος του είπε οτι η κοπέλα είχε φύγει και είχε πάει σπίτι της με τα πόδια.

Έτσι, οι δυο τους μπήκαν στο αυτοκίνητο, αναχώρησαν και χωρίστηκαν πίσω από τον Ευαγγελισμό.

Τα όσα είπε πάντως δεν φαίνεται να έπεισαν τις αρχές, καθώς με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας τέθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Η δήλωση των δικηγόρων του
Με δηλώσεις τους στη «Ροδιακή» οι συνήγοροι υπεράσπισης κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής και Έλλη Σταυριανάκη είπαν τα εξής: «Ο εντολέας μας αρνήθηκε τις αποδιδόμενες εις βάρος του κατηγορίες. Παραθέσαμε όλα τα στοιχεία που καταδεικνύουν το νόμω και ουσία αβάσιμο των εναντίον του κατηγοριών επισημαίνοντας την πληθώρα των αντιφάσεων εις τις οποίες υπέπεσε η φερόμενη ως παθούσα».


pronews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *