ροή ειδήσεων

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει», τόνισε ο πατέρας της 21χρονης



Ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μίλησε στην ΕΡΤ για την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης κόρης του, τονίζοντας ότι «πριν συμβεί ότι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια».

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως «όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας».

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν», ζήτησε ο πατέρας της Ελένης.

Όσον αφορά στον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τοπαλούδη αλλά και για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ, μετά την απολογία του χθες επέστρεψε στη φυλακή.

Ο 19χρονος φέρεται να αρνήθηκε όλα όσα του καταλογίζονται και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οδηγήθηκε ξανά πίσω στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται.



altsantiri.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *