ροή ειδήσεων

Ρόδος : Αποκαλύφθηκε το μεγάλο ψέμα της 35χρονης γυναίκας



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση, που παραγγέλθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, από τον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για την πλήρη εξιχνίαση υπόθεσης χρήσεως και καταρτίσεως ψευδούς ιατρικής βεβαιώσεως από νοσηλευτικό ίδρυμα των Αθηνών, η οποία χρησιμοποιήθηκε από καταδικασθείσα Μολδαβή, σε αίτηση για την αναστολή της ποινής της.

Η Μολδαβή, ηλικίας 35 ετών, που συνελήφθη στην Κω, στις 21 Απριλίου 2017, γιατί μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή της σημαντική ποσότητα κοκαΐνης, έχει καταδικαστεί συγκεκριμένα σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και σε χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου, τον Δεκέμβριο του 2017.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κω, εντός προφυλακτικού, που είχε κρύψει στον κόλπο της, 64,5 γραμμάρια κοκαΐνης και σε μια νάιλον συσκευασία, που είχε κρύψει σε κοτσίδα των μαλλιών της ποσότητα 22,55 γραμμαρίων της ίδιας ουσίας. Τις ποσότητες κοκαΐνης είχε μεταφέρει στην Κω από τον Πειραιά την ίδια ημέρα με το πλοίο «Βlue Star 2».

Υπέβαλε τον Ιούνιο του 2018 στο Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων, αίτηση για την αναστολή της ποινής της. Η Μολδαβή επεσήμανε στην αίτησή της, ότι είναι μόνιμη κάτοικος Κορυδαλλού και μητέρα ενός παιδιού ηλικίας σήμερα 8 ετών.


Ισχυρίστηκε ότι ο φυσικός πατέρας του παιδιού της πέρα από την εκούσια αναγνώριση του, δεν συμβάλλει αλλά ούτε και συμμετέχει στην ανατροφή του ενώ η μητέρα της, λόγω προβλημάτων υγείας αδυνατεί να το προσέχει επαρκώς. Ισχυρίστηκε ειδικότερα ότι το παιδί της παρουσίασε προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως.

Πιο συγκεκριμένα, στην αίτησή της ανέφερε ότι είναι άγαμη μητέρα και μεγάλωνε το παιδί της μόνη της. Υποστήριξε ότι ενώ βρίσκεται έγκλειστη στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Θήβας, το παιδί της συνοικεί με την μητέρα της η οποία παρά τη θέλησή της, να του παρέχει στοργή και προστασία, αδυνατεί, καθότι πάσχει από σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Ισχυρίστηκε ότι παρουσίασε «Διπολική διαταραχή λόγω εγκλεισμού της μητέρας στη φυλακή», και προσκόμισε σχετική ιατρική βεβαίωση. Από την Εισαγγελική Έρευνα προέκυψε ωστόσο ότι το παιδί ουδέποτε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και ότι η ιατρική βεβαίωση, που φέρει σφραγίδα και υπογραφή, είναι άκυρη και για τον πρόσθετο λόγο ότι έχει γίνει χρήση κωδικού που δεν χρησιμοποιείται από το νοσοκομείο.

policenews.eu

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *