ροή ειδήσεων

Η Ρόδος στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT 2019 στο Μιλάνο



Στη Διεθνή τουριστική Έκθεση BIT 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 10-12 Φεβρουαρίου 2018, στον καινοτόμο εκθεσιακό χώρο Fieramilanocity στο Μιλάνο , θα συμμετάσχει η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση BIT, είναι μια διοργάνωση με παγκόσμια απήχηση. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η BIT συγκεντρώνει σημαντικούς τουριστικούς φορείς λήψης αποφάσεων, τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων από διάφορες γεωγραφικές περιοχές, αλλά και απλούς επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Φέτος, πλήρως ανανεωμένη η έκθεση ΒΙΤ ΜΙΛΑΝΟ 2019 περιλαμβάνει περισσότερους από 1.500 Hosted Buyers από την Ιταλία και το εξωτερικό, πάνω από 2.000 συμμετέχουσες εταιρείες, ενώ αναμένονται περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες επισκέπτες.

Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 46.000 επισκέπτες από 28 χώρες. Περίπου 1.300 εκθέτες από 72 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 2.050 δημοσιογράφοι από 36 χώρες και 500 ταξιδιωτικοί bloggers.

Ο Δήμος Ρόδου θα εκπροσωπηθεί στην έκθεση μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διεθνή τουριστική έκθεση BIT 2019 στο Μιλάνο, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στον κ. Κώστα Χατζίκο, το αργότερο μέχρι τις 2μμ το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *