ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ο οδηγός βρέθηκε στη θάλασσα όταν υποχώρησε τμήμα του δρόμου



Απίστευτες εικόνες από τη Ρόδο. Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, μέσα στη θάλασσα...


Η υποχώρηση εδάφους σε σημείο του παραλιακού δρόμου Αφάντου στη Ρόδο, μετά τον έντονο κυμματισμό των τελευταίων ημερών, είχε ως αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να βρεθεί με τον οδηγό του μέσα στην θάλασσα.

Όλα έγιναν χθες το πρωί (26-01-2019) με τον οδηγό ευτυχώς να μην τραυματίζεται. Μετά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να βγει από το όχημα στη στεριά και να καλέσει βοήθεια.


Το αυτοκίνητο που θάφτηκε στην άμμο



Πριν από λίγες μέρες, το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες ενός αυτοκινήτου στην Πρέβεζα, που σκεπάστηκε από άμμο. Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για ένα Ι.Χ. μάρκας Land Rover ιδιοκτησίας Γερμανού.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν, πως ο οδηγός του θέλησε να διασχίσει την παραλία επιδεικνύοντας τις… ικανότητες του οχήματός του. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως τον πρόδωσε και κόλλησε στην άμμο.

Άλλες πληροφορίες τον θέλουν να επιχείρησε να αποφύγει πιθανό αλκοτέστ και προτίμησε την πορεία από την αμμουδιά. Το αυτοκίνητο έμεινε κολλημένο στην άμμο και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες για την επιχείρηση απεγκλωβισμού του από την οδική βοήθεια, που ήταν συμβεβλημένο το όχημα, ζητήθηκε ποσό που ο ιδιοκτήτης του δεν ήταν διατεθειμένος να καταβάλλει. Έτσι το παράτησε εκεί.

newsit

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *