ροή ειδήσεων

Η αλήθεια για την εξαφάνιση-μυστήριο του Θέμου Αναστασιάδη: Η μάχη για την ζωή του και το σκάνδαλο!



Μπορεί οι επαγγελματικές δραστηριότητες του Θέμου Αναστασιάδη να δουλεύουν «ρολόϊ», έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους στα σωστά πόστα, αλλά οι υπάλληλοί του έχουν αρχίσει να ανησυχούν, αφού έχει τεράστιο χρονικό διάστημα να πατήσει το πόδι του στα γραφεία της εφημερίδας του. «Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Θέμο;», «Γιατί έχει εξαφανιστεί;», «Πού βρίσκεται;» είναι κάποια από τα ερωτήματα που απασχολούν αυτούς που αναρωτιούνται να μάθουν νέα του.

Παράλληλα, μία έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια κάνει λόγο ότι ο παρουσιαστής έχει προβεί σε περικοπές στο προσωπικό που εργαζόταν στο σπίτι του, σταματώντας μετά από πολλά χρόνια την γυναίκα των υπηρεσιών και της φροντίδας του σπιτιού, και όχι μόνο. Κατά τα λεγόμενα αυτών που φέρονται να γνωρίζουν λεπτομέρειες, ο Θ. Αναστασιάδης έχει μετακομίσει οικογενειακώς στην Ελβετία. Την αρχή με τα παιδιά τους έκανε πριν από μερικά χρόνια η σύζυγός του, Βασιλική, και πλέον τον ίδιο «δρόμο» ακολούθησε και ο σύζυγός της.



Αν και εκείνη έρχεται για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, όπως και τώρα για τα Χριστούγεννα, με σκοπό την τακτοποίηση οικογενειακών εκκρεμοτήτων τους, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον σύζυγό της! Το τι συνέβη και ο Θ. Αναστασιάδης έριξε «μαύρη» πέτρα πίσω του, είναι απορίας άξιο πολλών. Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που ακούμε από ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο παρουσιαστής μετά και την περσινή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όπου χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στα μάτια του, αλλά και κάποιες διαφωνίες που είχε με το κανάλι, αποφάσισε να απέχει από όλα για να ξεκουραστεί και να αναθεωρήσει πολλά.

Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες τον θέλουν να δίνει μάχη για την ζωή του!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *