επικαιρότητα

Απίστευτη χυδαιότητα Καμμένου σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω [βίντεο]Παράλληλα ο κ. Αμυράς επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και στη συνέχεια επικράτησε ένταση όταν τον ρώτησε αν αυτό είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο. Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβει η ένταση.

Με μια χυδαία ατάκα επέλεξε ο Πάνος Καμμένος να σχολιάσει την τοποθέτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά στη Βουλή στη συζήτηση της τροπολογίας της κυβέρνησης για τα εξοπλιστικά.

«Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Παράλληλα ο κ. Αμυράς επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και στη συνέχεια επικράτησε ένταση όταν τον ρώτησε αν αυτό είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο. Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβει η ένταση.

Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί.

Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.

Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.

Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε…

Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.

Η διαφοροποίηση του κ. Αμυρά από την επίσημη γραμμή του Ποταμιού, αλλά και η επίθεση που έκανε προς το πρόσωπό του, σχολιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο από τον Πάνο Καμμένο.

«Το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του Καμμένου»

Ο κ. Αμυράς υποστήριξε πως η κυβερνητική φάμπρικα προβληματικών τροπολογιών δουλεύει εξαιρετικά παρά τις εντάσεις στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Ουσιαστικά ο κ. Αμυράς προχώρησε σε ευθεία διαφοροποίηση από τη θέση του Ποταμιού η οποία διατυπώθηκε μόλις χθες.

Ο κ. Αμυράς υποστήριξε πως η κυβερνητική φάμπρικα προβληματικών τροπολογιών δουλεύει εξαιρετικά παρά τις εντάσεις στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Γιατί βιάζεστε κ. Καμμένε να φέρετε τη ρύθμιση; Είναι το τελευταίο σας νομοσχέδιο;» ρώτησε ο βουελυτής του Ποταμιού με τον κ. Καμμένο να σχολιάζει «κάντε μια διαπραγμάτευση εσείς στο Ποτάμι να τα βρείτε και μετά θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο».

«Είστε βασιλιάς της κωλοτούμπας. Επιτρέψατε στον Κοτζιά να υπογράψει την συμφωνία και τώρα διαμαρτύρεστε» συνέχισε ο κ. Αμυράς με τον υπουργό να απαντά και πάλι «για νυφούλα καλό σας βλέπω»

Ο κ. Αμυράς από το βήμα της Βουλής και ενώ το Ποτάμι έχει δηλώσει από χθες ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, απαντώντας στον Νίκο Φίλη κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης αν ο Πάνος Καμμένος φύγει από την κυβέρνηση, αλλιώς, όπως είπε, το Ποτάμι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

eleftherostypos.gr

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης