ροή ειδήσεων

«Βόμβα» Κατσίκη: Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν «κατά» στην ψήφο εμπιστοσύνης



Ξεκάθαρος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν κατά της κυβέρνησης στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Open, εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε» δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

Επανέλαβε, δε, ότι «το έχει τονίσει πολλάκις ο Καμμένος εδώ και καιρό ότι θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και ότι ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δεν θα υπάρχει.

Ο κ. Κατσίκης υποστήριξε, ακόμα, ότι «αυτή τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου» προσθέτοντας στην ερώτηση αν εννοεί ότι οι υπόλοιποι βουλευτές θα συνταχθούν με τη γραμμή Καμμένου ότι «αυτό λέω πως οι υπόλοιποι βουλευτές θα ακολουθήσου την κομματική γραμμή».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε, τέλος, «έντιμη» τη στάση του πρωθυπουργού ότι «πρώτα θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρει τότε θα προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εμένα με ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή».

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και στο κανάλι της Βουλής δηλώνοντας ότι είναι ειλημμένη η απόφαση εξόδου απο την κυβερνηση για το κόμμα του Πάνου Καμμένου. «Το έχει πει ο Πάνος Καμμένος! Φεύγουμε από την κυβερνηση, δεν ψηφίζουμε την Συμφωνια και αποσύρουμε τους υπουργούς. Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης, δεν υπάρχει πλειοψηφία» ξεκαθάρισε ο βουλευτης στην πρωινή εκπομπή του Καναλιού της Βουλης.


«Θα αποτελέσουμε τη μοναδική δύναμη που θα αποτρέψει τη κύρωση της συμφωνίας» υποστήριξε σε άλλο σημείο για να προσθέσει «αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση. Δε το θέλαμε. Αν δεν ήταν στη μέση το Σκοπιανό θα είχαμε φτάσει μέχρι τον Οκτώβριο».

Αναφορικά με τις προθέσεις των άλλων βουλευτών του κόμματος ειπε «μόνο ο κ Παπαχριστόπουλος πήγε αντίθετα στη γραμμή του κόμματος. Οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί δεν έχουν ψήφο. Δε μπορούν να καθορίσουν τα πράγματα. Οι Κόκκαλης, Ζουράρις, Τσαρουχά είναι εναντίον της συμφωνίας» ενώ για την Ελενα Κουντούρα ειπε πως δεν γνωρίζει τι θα πράξει.

«Πρώτο μας μέλημα είναι το εθνικό-πατριωτικό συμφέρον. Το θέμα των Σκοπίων αποτελεί κόκκινη γραμμή. Τις κόκκινες γραμμές μας δεν τις παραβιάζουμε. Είναι θέμα αρχής να μείνουμε σ΄ αυτά που είπαμε ανεξαρτήτως επιπτώσεων» είπε σε άλλο σημείο

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *