ροή ειδήσεων

Μπαράζ φακέλων με σκόνη σε Κέρκυρα, Βόλο, Ζωγράφου και Κρήτη



Νέες αποστολές ύποπτων “τρομοφακέλων” μετά εκείνο που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη. Δέκα άτομα μεταφέρονται για προληπτικό έλεγχο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.


Την κινητοποίηση υπηρεσιών του Κράτους έχουν προκαλέσει ύποπτοι φάκελοι που έχουν αποσταλεί σε πολλαπλές τοποθεσίες στην Ελλάδα, μετά τον φάκελο που εντοπίστηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, οι αρχές εξετάζουν φάκελο στην Κέρκυρα, στα ΕΛΤΑ, με παραλήπτρια την Πρύτανη, στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και στην Κρήτη στο Πανεπιστήμιο Χανίων, όπου εκεί εντοπίστηκε φάκελος χωρίς σκόνη, μόνο με σημείωμα, αλλά και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο.

Στην Κέρκυρα ο ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε στο ταχυδρομείο. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας προκειμένου να ερευνήσουν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φάκελος έχει αποσταλεί από την Ινδία, όπως και ο προηγούμενος στη Μυτιλήνη, και έχει ως παραλήπτη το Ιόνιο πανεπιστήμιο. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ τέσσερις υπάλληλοι έχουν έρθει σε επαφή με το φάκελο, ο οποίος όμως δεν έχει ανοιχτεί ενώ 10 άτομα περίπου που βρίσκονταν στο χώρο του ταχυδρομείου μεταφέρονται από το τμήμα πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Κέρκυρας σε ειδικό χώρο για προληπτικό έλεγχο .

Πρόκειται για μια παρόμοια υπόθεση με αυτήν που εξετάζεται στη Μυτιλήνη με την αποστολή φακέλου με ύποπτη σκόνη από την Ινδία προς την πρύτανη του πανεπιστημίου Αιγαίου.

πηγή news247

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *