ροή ειδήσεων

«Λύνει και δένει» και στην Κομισιόν ο Τζωρτζ Σόρος!



Το ανεξήγητο «πήγαινε-έλα» του Τζώρτζ Σόρος και των ελεγχόμενων απ’ αυτόν ΜΚΟ, για συναντήσεις (το αντικείμενο των οποίων δεν έγινε γνωστό), με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της Κομισιόν, με το σύνολο των Επιτρόπων και με ανώτερους υπάλληλους της Κομισιόν, φέρνουν στο φως, με γραπτές τους ερωτήσεις, στις 23 Ιανουαρίου 2019, οι δύο ευρωβουλευτές της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Tamás Deutsch και Andrea Bocskor.


Επικαλούμενοι στοιχεία από το δημόσιο ημερολόγιο της Κομισιόν, οι δύο ευρωβουλευτές, αποκαλύπτουν ότι, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Τζώρτζ Σόρος πραγματοποίησε τουλάχιστον 15 επαφές πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, τον πρώτο αντιπρόεδρο και άλλους αντιπροέδρους της Επιτροπής, καθώς και με το σύνολο, σχεδόν, των Επιτρόπων.

Επικαλούμενοι, παράλληλα, στοιχεία από το lobbyfacts.eu , υπογραμμίζουν ότι, από το 2014 έως το 2018, εκπρόσωποι ομάδων συμφερόντων, από μία από τις ΜΚΟ του George Soros, το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ανοικτής Κοινωνίας, πραγματοποίησαν τουλάχιστον 49 συναντήσεις με ανώτερους υπαλλήλους της Επιτροπής (Επιτρόπους, μέλη γραφείων και γενικούς διευθυντές).

Όπως δε συμπεραίνουν, τα τελευταία χρόνια, ο Τζώρτζ Σόρος και οι εκπρόσωποί του στην ομάδα συμφερόντων, πραγματοποίησαν συνολικά τουλάχιστον 64 συναντήσεις με ανώτερους υπαλλήλους της Επιτροπής.
Κανένας αρχηγός κράτους ή κυβέρνησης οποιουδήποτε κράτους μέλους της ΕΕ δεν είχε την ευκαιρία να συμβουλευθεί άμεσα την ηγεσία της Επιτροπής σε τόσες πολλές περιπτώσεις, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ερώτηση τους οι δύο ευρωβουλευτές.

Μάλιστα, όπως ο ένας εκ των δύο ευρωβουλευτών αναφέρει, επικαλούμενος πάλι το δημόσιο ημερολόγιο της Κομισιόν, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Frans Timmermans δέχθηκε τον George Soros για προσωπικές συναντήσεις στις 28 Απριλίου 2017, 1 Φεβρουαρίου 2018, 16 Απριλίου 2018 και 26 Νοεμβρίου 2018.

Το εύλογο ερώτημα που απευθύνουν στην Κομισιόν οι δύο ευρωβουλευτές, έχει να κάνει με το κατά πόσον θεωρεί η Κομισιόν, ότι είναι πρόσφορο να επιτρέπεται σε άτομο που δεν έχει πολιτική εντολή βάσει δημοκρατικών εκλογών και είναι γνωστός επιχειρηματίας να συμβουλεύεται τους ανώτερους υπαλλήλους της Επιτροπής τόσο συχνά.

Νίκος Ρούσσης – Στρασβούργο


Πηγή: reporter.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/19 01:31

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ .ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΡΟΔΙΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *