ροή ειδήσεων

Συναγερμός! – Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει «συμφωνία των Πρεσπών» & για τα Δωδεκάνησα – Δήλωση-σοκ εντός κοινοβουλίου



Συναγερμό έχει σημάνει η δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού σύμφωνα με την οποία «ζηλεύει» του Μακεδόνες διότι δεν έχει υπογράψει ως Δωδεκανήσιος μια αντίστοιχη συμφωνία με την… Τουρκία.

Οι βουλευτές της Αντιπολίτευσης άναυδοι στην αρχή, ανήσυχοι στη συνέχεια παρακολούθησαν τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αγορεύει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και να υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο και στο Αιγαίο.

«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: « Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα».

«Εμείς» συνέχισε «έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία».

Όπως είναι φυσικό η… ζήλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε συναγερμό και προκάλεσε αναστάτωση, αφού ουδείς πλέον μπορεί να θεωρήσει αδύνατον να υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα όπως τα Ελληνοτουρκικά με δυσάρεστες συνέπειες ανάλογες με τα τετελεσμένα που προκαλεί η συμφωνία των Πρεσπών.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ

«Αφού μου έδωσε το δικαίωμα ο κ. Χατζηδάκης, θέλω σαν Έλληνες Δωδεκανήσιοι να απευθυνθούμε στους συμπατριώτες μας τους Μακεδόνες γιατί θέλουμε να τους απευθύνουμε έναν χαιρετισμό και να τους πούμε ότι τους ζηλεύουμε», ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.

«Και το δικαίωμα να απευθυνθούμε στους Μακεδόνες, κ. Χατζηδάκη, μας δίνει αυτή η Συμφωνία», συμπλήρωσε ο κ. Καματερός και πρόσθεσε: «Γιατί αν δεν υπάρχει αυτή η Συμφωνία και λέμε Μακεδόνες, τότε είναι η γειτονική χώρα, όπως είναι σήμερα. Είναι αυτοί που έχουν τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτοί που καπηλεύονται την ιστορία μας. Αυτό θα είναι, αν δεν γίνει η Συμφωνία».

«Είμαι περήφανος με αυτή τη Συμφωνία, γιατί τώρα μπορώ να απευθύνομαι στους Έλληνες, τους συμπατριώτες μου τους Μακεδόνες και να τους πω, σας ζηλεύουμε εμείς οι Δωδεκανήσιοι», επισήμανε και διερωτήθηκε: «Σας ζηλεύουμε αγαπητοί συμπατριώτες, έχετε εσείς προβλήματα ασφαλείας;» για να προσθέσει πως «σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες! Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα σας; Διεκδικούν τα νησιά σας μας και όλο και περισσότερο».


«Οι ψαράδες μας δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια λόγω της παρουσίας τουρκικών πολεμικών», είπε ακόμη ο κ. Καματερός και πρόσθεσε: «Πολύ θα θέλαμε αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες να είχαμε τη δυνατότητα, όπως εσείς να έχουμε μία τέτοια γείτονα χώρα. Να έχουμε μία τέτοια Κυβέρνηση της γείτονας χώρας που να μπορούμε να κάνουμε μία τέτοια Συμφωνία».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Σχόλια

  1. για να καταλαβει όλος ο κοσμος, ακομη και τα οικόσιτα εκει στην ΝΔ,, που εχουν εστω ενα δράμι μυαλο, οταν λεει ψηφίζω Μητσοτακη / ΝΔ τι ψηφίζει... ψηφίζει ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ποταμια και ρυάκια, Όλοι μαζι ειναι, ολοι στο ιδιο αφεντικο αντιφέρονται, ολοι την ιδίαν εντολήν λαμβανουν... κορόιδα οικόσιτα της ΝΔ ξυπνήστε και μην σας δουλευουν χαζοβιόληδες που ντύθηκαν πολιτικαντηδες... πολιτικα ασχετοι, εντολοδόχοι, μαριονετες... στην συνεχεια δειτε τον ρούμπο των χρυσαυγιτων στην ΝΔ.. > Μόνον προς Αμερόληπτους / Αδογμάτιστους, να δουμε το Ρουα Ματ
    της Χ.Α στην Ν.Δ των πολιτικων παπατζήδων, επειδη ειναι ευκολο να πεταμε, όλο το αναθεμα στον Αλέκο κλπ, πρόθυμους,
    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής πρότεινε σύμφωνα με το άρθρο 51 του Συντάγματος, Πρόκληση - πρόσκληση: Παραιτηθείτε για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών! https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=oDi61uXteD8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/19 05:45

    Διώξτε τους ανθέλληνες πριν να είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/19 09:54

    1. ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΓΟΥ.-ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΝΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.-,2.Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ/-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/19 14:12

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΛΗΓΜΕΝΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΣΕΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *